Miercuri,
01.02.2023
Innorat
Acum
-2°C

Vremea de Crăciun, la Sibiu: ploaia devine lapoviță și, apoi, ninsoare

Vremea de Crăciun, la Sibiu: ploaia devine lapoviță și, apoi, ninsoare

Ploaia de peste ziua Ajunului de Crăciun va deveni lapoviță, iar mai apoi se va transforma în ninsoare, arată reprezentanții Centrul Meteorologic Regional Transilvania Sud.

Precipitațiile vor scădea în intensitate pe parcursul serii Ajunului de Crăciun, arată meteorologii sibieni. “În jurul orei 20:00 precipitațiile se vor restrânge și deasupra municipiului Sibiu, iar la noapte va cădea doar ninsoare. În prima zi de Crăciun, temperaturile vor rămâne negative și este posibil să mai cadă ninsori slabe. Maximele zilei vor fi în jurul a minus un grad Celsius“, spun reprezentanții Centrul Meteorologic Regional Transilvania Sud. Ninsorile slabe și izolate anunțate pentru următoarele ore nu vor garanta, însă, că se va și așterne un strat semnificativ de zăpadă.

Până la finele acestui an, temperaturile se vor încadra în limitele celor normale, cu cel mult 1 sau cel mult 3 grade peste zero grade Celsius pe timp de zi și cu temperaturi minime de -4, -5 grade Celsius pe timp de noapte.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Alex

Acum 4 ani

Deocamdata reprezentanții Centrul Meteorologic Regional Transilvania Sud au dat-o in bara. Si asta pe termen foarte scurt. Sa vedem continuarea...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus