Joi,
18.08.2022
Ceata
Acum
17°C

VIDEO. Cele mai spectaculoase imagini ale lui 2018

VIDEO. Cele mai spectaculoase imagini ale lui 2018

Reprezentanții celei mai cunoscute companii care produce camere video ”de acțiune”, GoPro Inc, au dat difuzării și în acest an un rezumat al celor mai spectaculoase imagini surprinse în special de pasionații de sporturi extreme.

Compilația de imagini se vrea una care să inspire, arată cei de la GoPro, în descrierea celor aproape patru minute de secvențe uluitoare, redate la rezoluție 4k. ”2018. Anul în care imaginile video «tremurate» au dispărut. Anul celui mai lung drift, al recordului la săritura cu frânghia și al celui mai mare downhill urban organizat vreodată. Lumea ne oferă inspirație nelimitată și suntem încântați să împărtășim o parte din aceasta cu voi. Ne vedem în 2019”, este mesajul pe care cei de la GoPro l-au atașat compilației lor.

Este recomandată vizionarea filmului realizat de cei de la GoPro în mod ”full screen”.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus