Vineri,
26.04.2024
Parțial Noros
Acum
6°C

Un șofer a adormit la volan și a provocat un accident cu cinci răniți, pe Valea Oltului

Un șofer a adormit la volan și a provocat un accident cu cinci răniți, pe Valea Oltului

Actualizare ora 14.10 Traficul pe DN 7 a fost deblocat, transmit reprezentanții IPj Vâlcea. În urma accidentului au fost rănite cinci persoane.

Actualizare Traficul se desfășoară alternativ, transmit reprezentanții IPJ Vâlcea. Șoferul care ar fi provocat accidentul este din Sfântul Gheorghe și are 50 de ani.

Știre inițială. Patru persoane sunt rănite în urma unui accident petrecut  miercuri, în jurul orei 13, pe DN 7, în zona localității Câineni. La ora transmiterii acestei știri, traficul rutier este blocat total.

accident valea oltului 2

Din primele informații transmise de IPJ Vâlcea, se pare că șoferul unui autoturism care se deplasa pe sensul de mers Vâlcea - Sibiu ar fi adormit la volan și ar fi intrat pe sensul opus, intând în coliziune cu un alt autoturism.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

3 comentarii

Domnia Dambovitei

Acum 5 ani

Cam asa arata o tara condusa de scursurile pesediste...... ioc autostrazi, spitale in paragina, scoli distruse. Se pare ca muncim toti sa le platim vacantele "boierilor".. iar cand vine vremea sa dea socoteala, isi dau amnistie si urla la TV ca sunt abuzati. In 2019, tara romanilor arata ca o epava, comparata cu Croatia, Ungaria si alte tari care si ele au fost comuniste.
Raspunde

Tepes

Acum 5 ani

A adormiot o PLA. A depasit ca un IDIOT ce este, minci9nosilor.
Raspunde

Unu

Acum 5 ani

Covasna, cei mai slabi șoferi!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus