Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
14°C

Doi minori din Șelimbăr, cercetați penal pentru că au spart roțile unei mașini

Doi minori din Șelimbăr, cercetați penal pentru că au spart roțile unei mașini

La doar 13 și 17 ani, doi minori din Șelimbăr au intrat în atenția poliției, pentru că au spart roțile unei mașini. Aceștia au fost identificați după ce proprietarul s-a plâns oamenilor legii.

Potrivit Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu, la data de 3 ianuarie, la Secția 1 Poliție Rurală Șelimbăr s-a înregistrat o plângere prin care un bărbat a reclamat faptul că, în perioada 30 decembrie – 3 ianuarie, persoane necunoscute au distrus două dintre anvelopele unei autoutilitare parcate pe strada Mihai Viteazu din Șelimbăr.

În cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de distrugere, iar în urma investigațiilor efectuate de către polițiști au fost identificați și prinși doi minori, în vârstă de 13, respectiv 17 ani, ambii domiciliați în Șelimbăr, care, la data de 30 decembrie 2018, ar fi înțepat cu un obiect ascuțit cauciucurile dreapta față și spate ale mașinii în cauză.

În acest caz continuă cercetările „în vederea identificării și documentării întregii activități infracționale a persoanelor în cauză”, au precizat repreentanții IPJ Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

1 comentarii

Cititescu

Acum 5 ani

Minori ai patriei puteti fura, talhari, distruge, murdari, cersi sau agresa fara grija de a fi pedepsiti pentru ca Protectia Copilului si legile de rahat va apara, iar televiziunile va informeaza cu fiecare ocazie ca nu puteti fi pedepsiti. Iar daca aveti parinti care cu tot asa ceva se ocupau cand au fost minori, e si mai simplu, aveti de la cine invata iar peste cativa ani ii veti invata pe copii vostri, pastand traditia.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus