Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Transfer la FC Hermannstadt. 194 de jocuri în prima ligă a Austriei

Transfer la FC Hermannstadt. 194 de jocuri în prima ligă a Austriei

Daniel Offenbacher, mijlocaș de 26 de ani, cu 8 apariții în Europa League, a semnat azi un contract pe un sezon și jumătate cu FC Hermannstadt. Un număr 10 trecut pe la toate naționalele de juniori și de tineret ale Austriei, de la U16 până la U21, ce vine de la Suduva (Lituania), scrie gsp.ro. Crescut și debutat de RB Salzburg, jucătorul în vârstă de 26 de ani a mai evoluat la Blauweiss Linz, la Wienner Neustadt, la Sturm Graz și la Wolfsberger AC, de unde s-a transferat vara trecută în Lituania.

Bogdan Rusu a fost împrumutat la Petrolul pentru un an, iar lui Luis Ali, lui Jordan N'Kololo și lui Bruno Chalkiadakis le-au fost reziliate deja contractele. Același lucru se dorește și în cazul lui Alexandru Curtean, trimis de mai multă vreme la echipa a doua.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus