Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

Ne așteaptă două zile cu ninsori și intensificări ale vântului

Ne așteaptă două zile cu ninsori și intensificări ale vântului

Administrația Națională de Meteorologie a transmis miercuri după-masă o informare meteo care vizează inclusiv zona Sibiului.

Anunțul meteorologilor intră în vigoare în această seară, de la ora 22:00, și este valabil până în 11 ianuarie, ora 12:00.

”În intervalul menționat, vor fi perioade cu ninsori în întreaga regiune și se va depune strat nou de zăpadă, local mai consistent. Pe arii restrânse cantitățile de apă vor depăși 10 l/mp.

Mai ales în noaptea de joi spre vineri (10/11 ianuarie) și pe parcursul zilei de vineri (11 ianuarie), vor fi intensificări temporare ale vântului în estul regiunii și la munte, cu viteze mai mari, rafale în medie de 55...65 km/h, pe crestele montane, unde ninsoarea va fi viscolită”, au mai transmis meteorologii.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus