Vineri,
27.05.2022
Acum
0°C

Sibiul se promovează la două târguri de turism europene (CP)

Sibiul se promovează la două târguri de turism europene (CP)

Municipiul Sibiu împreună cu județul Sibiu continuă promovarea municipiului Sibiu și a întregii regiuni la două târguri de turism care au loc în această perioadă la Viena și Stuttgart.

La Târgul de Turism de la Viena (10-13 ianuarie), Sibiul prezintă oferta sa, cu obiectivele turistice și evenimentele care au loc în oraș și împrejurimi, iar vizitatorii vor primi broșuri și hărți care promovează locația.

IMG-20190110-WA0044

De asemenea, dat fiind faptul că regiunea Sibiu poartă anul acesta titlul de Regiune Gastronomică Europeană, la târg se vor promova tururi și experiențe, dar și evenimentele gastronomice care au loc în municipiul Sibiu  și regiune în fiecare an și au devenit tradiție. Asociația My Transylvania și Slow Food Sibiu care participă la acest târg prin eforturi proprii vor prezenta într-un spațiu al Târgului o sesiune de live cooking. Vizitatorii târgului vor putea astfel degusta duminică, de la ora 13.15 în hala B mai multe preparate cu ingredinte locale: zacuscă cu brânză de capră la antreuri, mămăligă cu ciuperci și trufe ca fel principal și ciocolată cu trufe ca desert.

IMG-20190110-WA0062

Sibiul este prezent și la Târgul de Turism de Stuttgart (12-20 ianuarie), într-un stand propriu, alături de patru agenții de turism sibiene care vor prezenta pachete turistice ce includ și destinația Sibiu. CMT Stuttgart este cel mai mare târg de profil din Germania, în ediția de anul trecut numărând peste 260.000 de vizitatori.

infodesk-05 (1)

Precizăm că Sibiul este legat de cele două orașe prin zboruri operate de pe Aeroportul Internațional Sibiu de Tarom, Blue Air și Austrian Airlines, în fiecare dintre cele două locații fiind programate câte 6 zboruri săptămânal.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

3 comentarii

Tri foi

Acum 3 ani

Bine ca se ocupa primaria, ca trifutz de la ministerul turismului e prea ocupat cu comunicatele de presa, ajungeam iara cu standul gol
Raspunde

ion

Acum 3 ani

Păi stimabilul Trif este doar un ......, vrea sa intre in istorie ca un lingau al penalilor si un obstructionist al dezvoltarii orasului nostru. pe scurt, o nulitate. Revenind la articol, initiative foarte bune. Bravo.
Raspunde

ger

Acum 3 ani

Uitati-vá la poze. Drágálasii reprezentanti nu stiu nici mácar sá zámbeascá un piculet. Sá nu spun mai direct: fac o mutrá acrá (sau plicitisitá?)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus