Vineri,
30.09.2022
Cer Senin
Acum
13°C

Virozele fac tot mai multe victime în Sibiu. Restricții la Spitalul Județean

Virozele fac tot mai multe victime în Sibiu. Restricții la Spitalul Județean

Cei care vor să-și viziteze rudele sau prietenii internți la Secția de Boli Infecțioase din cadrul Spitaluui Județean Sibiu au accesul limitat. Din cauza numărului crescut de viroze respiratorii din ultimul timp, s-a restricționat programul de vizitare de la trei ore la o singură oră. 

În consecință, pe ușa secției, s-a lipit un afiș cu noul program de vizitare, plus mențiunea CARANTINĂ.

„În condițiile în care suntem în plin sezon rece, iar numărul virozelor respiratorii este mai mare decât de obicei, în cadru secției Clinice de Boli Infecioase a Spitalului Județean Sibiu s-a decis limitarea accesului aparținătorilor la o singură oră pe zi, în intervalul orar 13:00-14:00 pentru a preîntâmpina eventualele contacte cu persoanele infectate, aceasta fiind o măsură de prevenție”, spune Decebal Todăriță, purtător de cuvânt al Spitalului Județean Sibiu.

spital carantina 1

Unele persoane par să țină cont de această atenționare și poartă mască în interiorul secției. Doamna ce apare în prima fotografie, de exemplu, este pacient și spune că nu vrea să contacteze viruși care i-ar putea pune în pericol sănătatea.

„E carantină și am zis să-mi pun mască, ca să nu iau viruși în plus”, spune aceasta.

De la începutul anului, medicii din cadrul Unității de Primiri Urgențe a Spitalului au tratat 49 de pacienți cu viroze. Majoritatea, însă,  au plecat acasă cu recomandări medicale. Potrivit DSV Sibiu, până la această oră la nivelul județului nu  exisstă niciun caz de gripă confirmată.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus