Miercuri,
10.08.2022
Innorat
Acum
18°C

Au pierdut patul pe drum. Cu tot spiritul civic, a dispărut

Au pierdut patul pe drum. Cu tot spiritul civic, a dispărut

O familie din Avrig a rămas fără un pat etajat pentru copii pe care a vrut să-l transporte de acasă până în Sibiu. L-au legat cu sfoară, l-au urcat pe mașină, doar că atunci când au ajuns la destinație au realizat că a dispărut. L-au pierdut pe drum. A postat un anunț pe Facebook, însă oamenii mai mult au râs, decât i-au ajutat. ”Proprietarului patului nu i-a convenit aşa că s-a lăsat cu ameninţări, cu reclamaţii la poliţie şi jigniri aruncate în toate părţile. În viziunea lui, deşi el a pierdut ditamai patul în mijlocul drumului şi nu şi-a dat seama de lucrul ăsta, tot ceilalţi sunt idioţi şi proşti”, a scris Tudor Popa pe blogul său, relatând povestea.

01

Între timp, pe o altă pagină de Facebook, pe Info Trafic Sibiu a apărut patul. Un taximetrist a postat o fotografie cu mobilierul în mijlocul drumului, în Șelimbăr, pe strada Doamna Stanca. Până a văzut proprietarul anunțul patul a și dispărut. ”Salut. Nu știu cât te ajută informația, dar aseară pe la 20:30 am trecut pe lângă ele și cineva le lua din drum. Erau două persoane: un bărbat și o femeie. Baftă!”, a scris sibianul.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

UnSecol

Acum 3 ani

Din ciclul ''Taranimea din judet vs oltenimea dă Selimbar''.
Raspunde

dancp2

Acum 3 ani

ha ha ha avrigean rezistent sau pat de bolovan?
Raspunde

...

Acum 3 ani

Baga muzica mai tare, Fa acuma, cum iti spun, Patul tau are picioare, Si-a plecat singur pe drum... Din cate stiu, Dedeman asigura si transport. Dar e contra cost si dureaza o zi, doua...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus