Luni,
06.12.2021
Ploi Scurte
Acum
2°C

Au pierdut patul pe drum. Cu tot spiritul civic, a dispărut

Au pierdut patul pe drum. Cu tot spiritul civic, a dispărut

O familie din Avrig a rămas fără un pat etajat pentru copii pe care a vrut să-l transporte de acasă până în Sibiu. L-au legat cu sfoară, l-au urcat pe mașină, doar că atunci când au ajuns la destinație au realizat că a dispărut. L-au pierdut pe drum. A postat un anunț pe Facebook, însă oamenii mai mult au râs, decât i-au ajutat. ”Proprietarului patului nu i-a convenit aşa că s-a lăsat cu ameninţări, cu reclamaţii la poliţie şi jigniri aruncate în toate părţile. În viziunea lui, deşi el a pierdut ditamai patul în mijlocul drumului şi nu şi-a dat seama de lucrul ăsta, tot ceilalţi sunt idioţi şi proşti”, a scris Tudor Popa pe blogul său, relatând povestea.

01

Între timp, pe o altă pagină de Facebook, pe Info Trafic Sibiu a apărut patul. Un taximetrist a postat o fotografie cu mobilierul în mijlocul drumului, în Șelimbăr, pe strada Doamna Stanca. Până a văzut proprietarul anunțul patul a și dispărut. ”Salut. Nu știu cât te ajută informația, dar aseară pe la 20:30 am trecut pe lângă ele și cineva le lua din drum. Erau două persoane: un bărbat și o femeie. Baftă!”, a scris sibianul.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

UnSecol

Acum 2 ani

Din ciclul ''Taranimea din judet vs oltenimea dă Selimbar''.
Raspunde

dancp2

Acum 2 ani

ha ha ha avrigean rezistent sau pat de bolovan?
Raspunde

...

Acum 2 ani

Baga muzica mai tare, Fa acuma, cum iti spun, Patul tau are picioare, Si-a plecat singur pe drum... Din cate stiu, Dedeman asigura si transport. Dar e contra cost si dureaza o zi, doua...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus