Duminică,
19.05.2024
Partial Noros
Acum
23°C

Biletele la spectacolele Teatrului de Balet Sibiu se iau de acum din Parcul Tineretului

Biletele la spectacolele Teatrului de Balet Sibiu se iau de acum din Parcul Tineretului

După mai bine de trei ani, timp în care a funcționat pe Bulevardul Victoriei, la nr. 39, Casa de Cultură a Municipiului Sibiu s-a mutat în sediul noul, din Parcul Tineretului, nr.1. De fapt este vorba despre o revenire a instituției în vechea locație, unde a fost construită o clădire nouă, cu etaj și mansardă.

Clădirea, care are o suprafață utilă de 1.168 de metri pătrați, nu adăpostește doar birourile administrative ale Casei de Cultură a Municipiului Sibiu, ci și locuri de cazare și un studio de dans pentru balerinii Teatrului de Balet Sibiu, afiliat instituției. Valoarea totală a investiției se ridică la 4.500.000 lei.

”Ne bucurăm mult că am revenit în Parcul Tineretului. Clădirea aceasta ne simplifică mult activitatea. Este plăcut să revii acasă, mai ales că noile condiții de aici sunt un plus pentru balerinii noștri, care acum au totul în același loc. Atât zonele de studiu, cât și de locuit”, a spus Ovidiu Dragoman, directorul Casei de Cultură a Municipiului Sibiu.
Odată cu mutarea în noul sediu, a fost desființată și casa de bilete pe care Teatrul de Balet Sibiu o avea deschisă la Centrul de Informare Turistică de la parterul Primăriei Municipiului Sibiu. Iubitorii dansului vor putea achiziționa toate biletele din Parcul Tineretului, nr.1, la parter.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus