Duminică,
27.11.2022
Partial Noros
Acum
5°C

Apă – Canal întrerupe furnizarea apei pe 22 de străzi din Cisnădie. ”La reluarea furnizării, este posibil ca apa să fie ușor tulbure”

Apă – Canal întrerupe furnizarea apei pe 22 de străzi din Cisnădie. ”La reluarea furnizării, este posibil ca apa să fie ușor tulbure”

Locuitorii de pe 22 de străzi din Cisnădie nu vor avea apă la robinete în prima parte a zilei de marți, 22 ianuarie, anunță reprezentanții companiei de apă.

Întreruperea este necesară pentru efectuarea unor lucrări de remediere a unei avarii a conductei de distribuție apă potabilă, avarie apărută în zona străzii Cetății din Cisnădie, anunță reprezentanții SC Apă Canal SA. În acest context , furnizarea apei va fi oprită în intervalul 09:00 – 16:00. Afectați de această întrerupere sunt locuitorii de pe străzile Măgurii, Piața Nouă, Stejarului, Livezii, Băilor, Prejbei, 1 Decembrie, Argintului, Lungă, Tesătorilor, Stupului, Cindrelului, Dezrobirii, Podului, Cetății (partial), Sibiului (partial), Cireșilor, Merilor, Prunului, Caișilor, Trandafirilor, Grădinilor, Garofiței, Nucului, Suru, Șipotului, H. Gmeiner și Chateau Thierry. ”La reluarea furnizării, este posibil ca apa să fie ușor tulbure. Abonații sunt rugați să-și asigure rezervele necesare de apă potabilă. Apă Canal Sibiu S.A. va pune la dispoziția consumatorilor o autospecială cu apă menajeră ce va staționa pe str. Stejarului, în apropierea magazinului Profi”, se arată într-un anunț al SC Apă Canal SA, transmis redacției Turnul Sfatului.

”Relații suplimentare pot fi obținute la Dispecerat, tel. 0269/222.777, telverde 08008.202.202”, SC Apă Canal SA

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus