Miercuri,
05.10.2022
Parțial Noros
Acum
7°C

Turcan, cel mai activ lider de grup din parlament

Turcan, cel mai activ lider de grup din parlament

Liderul deputaților PNL, Raluca Turcan, este cel mai activ lider de grup din Parlamentul Romaniei, cu 155 de luări de cuvânt în legislatura actuală, până la finalul lui 2018, anunță ziare.com. Deputatul de Sibiu este urmat de liderul deputaților PSD, Vasile Daniel Suciu, cu 102 luări de cuvânt și liderul grupului minorităților naționale, Varujan Pambuccian, cu 99 de luări de cuvânt.

Pe locurile următoare se situează Eugen Tomac, liderul grupului PMP, cu 86 de luări de cuvânt, Korodi Attila, liderul grupului UDMR, cu 70 de luări de cuvant, Varujan Vosganian, liderul grupului ALDE, cu 64 de luări de cuvânt, Dan Barna, liderul grupului USR, cu 56 de luări de cuvânt și Victor Ponta, liderul grupului Pro Romania, cu 14 luări de cuvânt.

Pe lângă cele 158 de luări de cuvânt în 100 de ședințe, Turcan are 47 de declarații politice depuse, 151 de luări de cuvânt în Biroul Permanent al Camerei Deputaților în 80 de ședințe, 77 de proiecte legislative semnate, din care șase au devenit legi. În plus, deputatul PNL mai are 39 de întrebări și interpelări și 19 moțiuni votate în această legislatură.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus