Miercuri,
18.05.2022
Acum
0°C

După Sibiu, Codrin Ștefănescu a fost huiduit astăzi la Brașov VIDEO

După Sibiu, Codrin Ștefănescu a fost huiduit astăzi la Brașov VIDEO

Social-democraţii Codrin Ştefănescu şi Marius Dunca, fost ministru al Sportului, au fost huiduiţi, marţi, de câţiva protestatari, la Braşov, înaintea unei conferinţe de presă organizată de PSD Braşov. Codrin Ştefănescu a încercat să vorbească cu protestarii, dar oamenii au continuat să scandeze.

Luni, Codrin Ştefănescu, Eugen Nicolicea şi ministrul Turismului, Bogdan Trif, au fost huiduiţi şi la Sibiu, chiar în fața sediului PSD. Liderii PSD au încercat şi acolo să discute cu oamenii, însă aceştia au continuat să scandeze împotriva lor. Ministrul Turismului Bogdan Trif, împreună cu secretarul general al PSD şi cu deputatul Eugen Nicolicea au participat la o conferinţă de presă la Sibiu, iar la intrarea în sediul organizaţiei locale, din centrul oraşului, au fost aşteptaţi de zeci de protestatari în zona pe care oamenii au numit-o „liberă de corupţie” şi unde se întâlesc în fiecare zi. Protestatarii au scandat „PSD ciuma roşie”, „Afară cu PSD din ţară” sau „Ruşine, ruşine”.

Astăzi, în Brașov, în momentul în care Codrin Ştefănescu şi Marius Dunca, fost ministru al Sportului, acum preşedinte al PSD Braşov, au ajuns la sediul hotelului în care are loc o conferinţă de presă organizată de PSD Braşov, câţiva protestatari au huiduit şi au strigat „Ruşine să vă fie” şi ”Hoţii”, anunță Mediafax. Social-democraţii s-au oprit să discute cu protestatarii, care s-au plâns de faptul că foarte multă lume, „fraţi, prieteni”, pleacă din ţară.

Codrin Ştefănescu le-a spus că unii ar putea fi determinaţi să se întoarcă acasă, însă oamenii au continuat să huiduie şi să scandeze. Unul dintre ei a spus „Partidul dumneavoastră nu a respectat electoratul”. Apoi, un protestatar l-a întrebat pe Codrin Ştefănescu de ce pleacă oamenii din ţară dacă România este în creştere, iar social-democratul i-a răspuns „pentru că avem democraţie”, moment în care un alt protestatar a strigat „pleacă de lehamite, nu de bine”.

Deputatul PSD Roxana Mânzatu le-a dat oamenilor exemplul medicilor, care ar pleca din ţară mult mai puţini, însă un protestatar i-a strigat „vreţi să scăpaţi corupţii, asta faceţi de 2 ani”. Delegaţia PSD a decis, în acel moment, să intre în hotel.

Înaintea conferinţei de presă, şi alte persoane au fost huiduite de câţiva protestatari. Oamenii îi întrebau pe cei care intrau în hotel dacă merg la PSD, iar dacă cineva răspundea afirmativ, protestatarii huiduiau.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Raluca Samarghitan

Acum 3 ani

Normal, unii cu huiduitul, altii cu votul. Ne vedem la urne, rezistentilor! Sau nu? PSD, numele tau e victorie!!!
Raspunde

Zumz

Acum 3 ani

Treci la lucru, cucoana, ca esti angajata la Stat ca sa lucrezi, nu sa faci propaganda pentru PSD !
Raspunde

Chelbea

Acum 3 ani

Prostu lumii asta, ar trebui sa se ia de mana cu toata adunatura aia infractionala numita PSD si sa mearga sa hahaie in Teleorman, acolo unde au saracit lumea pana la inconstienta. Iesiti la vot, oameni si votati impotriva acestor ciurucuri ambulante... ca uite cine a ajuns sa ne conduca destinele... o sleahta de aliterati penali.. Aviz latrailor : oricine e mai ok decat acesti paduchi penali... Si daca se formeaza un guvern din ciulini, palamide si rame, va fi mai competent.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Valjan jan

Acum 3 ani

Urlatori cu spume la gura contra psd sant peste tot dar important este ca majoritatea populatiei este cu psd ....veti vedea la alegerile euro parlamentare si la presedentie unde se vor lamuri urlatori ....
Raspunde

gfdsujgfdje

Acum 3 ani

ai dreptate vlajgane ,trebuie sa ne impacam cu ideea ca ve-ti castiga viitoarele alegeri intrucat numarul prostilor creste de la o zi la alta.
Raspunde

Pt. Valjan Jan

Acum 3 ani

Nu ar fi mai bine sa taci , las-o pe ,,Viorica,, sa vorbească in locul tău ...nu de alta , dar este mai ,,plină de neuroni,,...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus