Sâmbătă,
03.12.2022
Ceata
Acum
1°C

Sibiul, pus la colț în Liga 1. 13 penaltiuri primite

Sibiul, pus la colț în Liga 1. 13 penaltiuri primite

Gaz Metan Mediaș și FC Hermannstadt sunt echipele din Liga 1 de fotbal împotriva cărora s-au acordat până acum cele mai multe penaltiuri. Împotriva medieșenilor s-au dictat după 21 etape șapte penaltiuri, iar împotriva echipei FC Hermannstadt, șase. Alte două echipe din campionat mai au până acum cinci penaltiuri primite: Dunărea Călărași și Concordia Chiajna. Hermannstadt a primit în schimb o singură lovitură de la 11 metri. Gaz Metan Mediaș stă mai bine la acest capitol, cu trei penaltiuri primite.

Datele au fost prezentate de site-ul fanatik.ro și se bazează pe statistici făcute de InStat. La capitolul penaltiuri dictate, Universitatea Craiova e lider detașat, cu 13 lovituri de la 11 m fluierate în favoarea sa. Craiovenii stau cel mai bine și la diferența dintre penaltiurile primite și cele împotriva sa, cu o diferență în favoare de 11 penaltiuri.

Tsoumou, cel mai puternic din campionat

Aceleași statistici au oferit date și cu privire la jucătorul cu cele mai multe recuperări ofensive din Liga 1. E vorba de atacantul de la FC Hermannstadt, Tsoumou. Jucătorul congolez a reușit o medie de 40 de dueluri pe meci, din care a avut o medie de 15 dueluri câștigate. ”Distanța dintre el și urmăritori, calculată de InStat, este considerabilă, atacantul congolez având avantajul fizicului impunător, dar și al unei experiențe folositoare în campionatele din Germania sau Anglia, acolo unde duelul face diferența”, scrie Fanatik.

tsoumou

În urma lui se află Platini de la Poli Iași cu o medie de 27 de dueluri pe meci, din care 12 câștigate. Hermannstadt stă bine și la duelurile din apărare. Stoica are o medie de 13 dueluri pe meci, din care 9 câștigate, fiind din acest punct de vedere în primii cinci jucători din campionat.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus