Vineri,
23.04.2021
Partial Noros
Acum
14°C

Primăria Cisnădie refuză înființarea secțiilor de vot în Cartierul Arhitecților

Primăria Cisnădie refuză înființarea secțiilor de vot în Cartierul Arhitecților

Primăria Cisnădie a respins solicitarea USR de a înființa două secții noi de vot pentru locuitorii Cartierului Arhitecților.

Motivul invocat de primarul Gheorghe Huja este că ”cisnădienii” din această zonă a orașului sunt deja arondați la două secții de vot existente, prin urmare nu se justifică cererea.

Răspunsul primăriei Cisnădie:

vot

De partea cealaltă, reprezentanții USR – Filiala Cisnădie solicitaseră înființarea a două secții de vot pe motiv că în cartierul recent apărut trăiesc cel puțin patru mii de oameni care pentru a vota la alegerile europarlamentare trebuie să meargă câțiva kilometri.

”Am primit răspunsul domnului primar Gheorghe Huja și, ca urmare a exprimării neclare, considerăm că problema celor două secții de vot din Cartierul Arhitecților nu este rezolvată în acest moment. Avem încredere că domnul Gheorghe Huja nu va ignora necesitățile locuitorilor din Cartierul Arhitecților și va găsi o soluție în acest caz și va ține cont de cererea USR Cisnădie. Secțiile special amenajate din Cisnădie, la care credem că face referire, sunt la 6 km distanță. USR Cisnădie nu poate ignora aproximativ 4000 de cetățeni cu drept de vot și vom apăra drepturile cetățenilor, inclusiv facilitarea dreptului la vot. Vom continua demersul nostru folosind toate căile legale posibile”, au declarat vineri reprezentanții USR Cisnădie.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

16 comentarii

Gore

Acum 2 ani

Vezi sa nu va faca Huja sectii de votare....Pai tu Monico ( USR ) tu crezi ca hotu' nu-i si smecher? El nu stie ca de acolo nu scoate voturi, dimpotriva va face tot posibilul sa nu ajunga cetatenii din Arhitectilor la vot. Chiar daca - i liberal e mai rau ca PSD - isti!!! Dar voi, locuitorii cartierului, daca vreti ca betivu' sa nu mai iasa primar, va trebui sa va asezati frumos la coada in ziua votului ( aidoma ca romanii de peste hotare), atunci vine presa, mediatizeaza, va da la TV si poate aveti sanse. Daca nu, la Cisnadie toti besinosi voteaza cu el. Ca le-au vopsit bordurile, stalpii sunt verzi, le - au pus multe flori, au cel mai mare brad din tara, le-a cantat Andra, Fuego si Banica ..... Asa se iasa primarul
Raspunde

Anton

Acum 2 ani

Cisnadia ar trebui inclusa in Sibiu. Sau cel putin cartierele care sunt mai aproape de Sibiu decat de Cisnadie. La fel si selimbarul care practic este un cartier.
Raspunde

Alzara 1918

Acum 2 ani

Intravilan Sibiu pana la Seviș ! Șelimbărul - integral !
Raspunde

PSDistul mandru

Acum 2 ani

uite de asta si-au luat-o in bot rezistentii , e democratie prost inteleasa, orice nemultumire se combate prin lege si prin vot democratic nu prin violenta, nici macar verbala. Iar ca sa ceri ca o comuna sa se desfiinteze - doar asa se poate alipi de o alta - pentru a satisface pretentiile unora sau mai exact frustrarile, e dovada de egoism si oportunism. Binenteles ca ideea includerii e imbecila si imposibila dar asta arata cum cerem ceva ce ne avantajeaza - dar imposibil legal si practic - dar trebuie sa fie pentru ca e pentru binele personal al unora si cum infieram ceva ce nu ne e pe plac dar lege o permite.
Raspunde

Centenarul Dăncilez

Acum 2 ani

Poate Cisnadia ar trebui sa ramana fara Arhitectilor si Cisnadioara. Pe primar il doare in capatul sistemului digestiv! Vinzi terenuri ieftin, profiti de proximitatea unui oras mare, creezi un talmos-balmos, iti incasezi banii, apoi te c@ci pe cei care locuiesc acolo.
Raspunde

Doru

Acum 2 ani

Si unde ai vrea sa faca primarul sectii de vot? Pe camp? Nici ala nu-i al primariei... Eu as propune sa faca un parteneriat cu Fodor si sa puna un cort in cimitir, sa faca acolo sectii de votare.
Raspunde

Schwartz R.

Acum 2 ani

Oamenii astia tot nu inteleg ca s-au mutat intr-un ghetou in "noman ' s land "?! Ba au pretentii la primaria Sibiu , ba la cea din Cisnadie . Despre dezvoltatorul care si-a batut joc de ei si le-a luat mintile si banii vanzandu-le cioara vopsita de pe gard , dubios ca nu se mai sufla nici un cuvintel .
Raspunde

Elena-Mariana

Acum 2 ani

Mai intai ar trebui sa se faca o verificare a cartilor de identitate ale locutorilor din cartierul Arhitectilor si apoi sa se ia o hotarare in acest sens. Ati ramane surprinsi cati locuitori din acest cartier au domiciliul pe raza orasului Cisnadie. Majoritatea nu au domiciliul aici.
Raspunde

S

Acum 2 ani

Incredibil. Înțeleg ca practic ai nevoie de un vehicul ca să mergi la secție de votare... În America asta se numește voter supression. Trebuie sa va separați de Cisnădie. Cred ca nici chiar în România nu sunt multe cazuri în care un cartier imens al unui oraș (atenție, e clasificat doar ca și cartier, nu ca așezare separata de centrul administrativ, cum e cisnadioara de Cisnădie) e lipit fizic de alt oraș, dar lumea trebuie sa meargă puțin kilometri de câmp ca să ajungă la așezarea de care tine cartierul respectiv. E complet irațional și asta trebuie sa fie primul obiectiv al "arhitecților": sa scape de Cisnădie. În afara de Sibiu, si cu Selimbar ar fi mai logic sa fie uniti. Nu-i place lui huja? Asta e, nu locuiește el acolo.
Raspunde

Alzara 1918

Acum 2 ani

Corect
Raspunde

PSDistul mandru

Acum 2 ani

pe principiul asta tembel ar trebui ca ungurilor din HarCov sa li se permita alipirea de Ungaria. In ce priveste logica ta 'beton' cu 'clasificare si lipit fizic ' e de noaptea mintii...
Raspunde

Vasile V. vasile

Acum 2 ani

ei na că-n america nu ai nevoie de mașină ca să mergi la vot...
Raspunde

S

Acum 2 ani

@doru Sa facă ce trebuie. E în slujba cetățenilor.
Raspunde

Mircea v

Acum 2 ani

Huja e psd-ist sub acoperire.... altfel nu-mi explic.
Raspunde

dancp2

Acum 2 ani

huja e ales!ca e psd acoperit sau altceva trebe sa va dea de gindit! da cartierul arhitectilor cine lo aprobat?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus