Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Tânărul de 19 ani cu gripă este încă în comă. Nu dă semne de recuperare

Tânărul de 19 ani cu gripă este încă în comă. Nu dă semne de recuperare

Tânărul de 19 ani bolnav de gripă, care a fost internat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu pe 25 ianuarie, este încă în comă.

Diagnosticul medicilor în ceea ce privește sibianul de 19 ani care a fost internat pe 25 ianuarie la Spitalul Județean este unul rezervat. Starea tânărului este neschimbată, acesta fiind încă în comă.

„Pacientul de 19 ani, internat pe ATI, pentru care săptămâna trecută a fost confirmată prezența virusului gripal este în continuare ventilat mecanic și primește tratament în cadrul secției”, a declarat Decebal Todăriță, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu.
Reamintim că acesta este cel de-al cincilea caz de gripă confirmat la Sibiu. Tânărul s-a prezentat la urgențe pentru că respira foarte greu, iar în scurt timp medicii au ajuns să îl mențină în viață doar cu ajutorul aparatelor. „S-a prezentat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Sibiu cu insuficiență respiratorie, diagnosticul inițial fiind de bronhopneumonie (n.r. un tip sever de pneumonie). În scurt timp, acesta a ajuns să fie intubat”, au declarat reprezentanții spitalului la momentul respectiv.

Comitetul Director al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu a decis limitarea programului de vizită în toate secțiile spitalului la maximum o oră pe zi.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus