Miercuri,
19.01.2022
Cer Senin
Acum
1°C

Alegeri în PSD Sibiu. Până în 15 martie

Alegeri în PSD Sibiu. Până în 15 martie

Comitetul Executiv Naţional al PSD a decis, duminică, ca în perioada 15 februarie - 15 martie să se organizeze alegeri în toate organizaţiile judeţene conduse de preşedinţi interimari.

Pe listă sunt 13 filiale judeţene, printre care cea din Sibiu, condusă din aprilie 2017 de preşedintele interimar Bogdan trif. Celelalte filiale judeţene în care trebuie să se organizeze alegeri interne până la data de 15 martie sunt Bucureşti - interimar Gabriel Mutu, Dâmboviţa - interimar Rovana Plumb, Brăila - interimar Aurel Simionescu, Caraş-Severin - interimar Luminiţa Jivan, Cluj - interimar Horia Nasra, Suceava - interimar Ion Stan, Călăraşi - interimar Iulian Iacomi, Botoşani - interimar Doina Fedorovici, Gorj - interimar Florin Cârciumaru, Timiş - interimar Călin Dobra, Iaşi - interimar Maricel Popa, Brașov – Bogdan Dunca.

Alegeri în cadrul PSD Sibiu erau programate să se desfășoare în luna septembrie 2017, însă au fost amânate din cauza scandalului din vârful partidului. Atunci, mai mulți social-democrați, printre care vicepreședinții formațiunii Paul Stănescu, Gabriela Firea și Adrian Țuțuianu au cerut „demisia imediată a lui Liviu Dragnea din funcția de șef al PSD, precum și din cea de președinte al Camerei Deputaților”.

Într-un interviu acordat Turnul Sfatului, Trif a declarat că va candida pentru funcția de președinte.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

scepticul

Acum 2 ani

Firea a intrat si ea in partid pe usa din dos, i s-au dat repede functii ca de! era o persoana cunoscuta de gospodine si berbanti nabadaiosi si acum face gura... Fara pesede se sinucude politic...
Raspunde

Republica Teleormăneană România

Acum 2 ani

Singurul lucru îngrijorător este faptul că vor totuși să fiinteze ca partid atât de mult! Și dupa 15 martie ziua preferată a colegilor de guvernare iubitori de România cărora le vând independentă cu lingurița!
Raspunde

Tudor

Acum 2 ani

Ha,ha,ha.Cu Mutu,Plumb ,lacomu si circiumaru drept candidati,PSD-ul sparge norii
Raspunde

ptr nepolitici

Acum 2 ani

ne traduci?
Raspunde

intristan

Acum 2 ani

Urmatoarele alegeri sa le faca la Jilava.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus