Vineri,
05.06.2020
Innorat
Acum
23°C

Alegeri în PSD Sibiu. Până în 15 martie

05 Februarie 2019 17:15

Alegeri în PSD Sibiu. Până în 15 martie

Comitetul Executiv Naţional al PSD a decis, duminică, ca în perioada 15 februarie - 15 martie să se organizeze alegeri în toate organizaţiile judeţene conduse de preşedinţi interimari.

Pe listă sunt 13 filiale judeţene, printre care cea din Sibiu, condusă din aprilie 2017 de preşedintele interimar Bogdan trif. Celelalte filiale judeţene în care trebuie să se organizeze alegeri interne până la data de 15 martie sunt Bucureşti - interimar Gabriel Mutu, Dâmboviţa - interimar Rovana Plumb, Brăila - interimar Aurel Simionescu, Caraş-Severin - interimar Luminiţa Jivan, Cluj - interimar Horia Nasra, Suceava - interimar Ion Stan, Călăraşi - interimar Iulian Iacomi, Botoşani - interimar Doina Fedorovici, Gorj - interimar Florin Cârciumaru, Timiş - interimar Călin Dobra, Iaşi - interimar Maricel Popa, Brașov – Bogdan Dunca.

Alegeri în cadrul PSD Sibiu erau programate să se desfășoare în luna septembrie 2017, însă au fost amânate din cauza scandalului din vârful partidului. Atunci, mai mulți social-democrați, printre care vicepreședinții formațiunii Paul Stănescu, Gabriela Firea și Adrian Țuțuianu au cerut „demisia imediată a lui Liviu Dragnea din funcția de șef al PSD, precum și din cea de președinte al Camerei Deputaților”.

Într-un interviu acordat Turnul Sfatului, Trif a declarat că va candida pentru funcția de președinte.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

intristan

Acum 1 an

Urmatoarele alegeri sa le faca la Jilava.
Raspunde

Tudor

Acum 1 an

Ha,ha,ha.Cu Mutu,Plumb ,lacomu si circiumaru drept candidati,PSD-ul sparge norii
Raspunde

ptr nepolitici

Acum 1 an

ne traduci?
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Republica Teleormăneană România

Acum 1 an

Singurul lucru îngrijorător este faptul că vor totuși să fiinteze ca partid atât de mult! Și dupa 15 martie ziua preferată a colegilor de guvernare iubitori de România cărora le vând independentă cu lingurița!
Raspunde

scepticul

Acum 1 an

Firea a intrat si ea in partid pe usa din dos, i s-au dat repede functii ca de! era o persoana cunoscuta de gospodine si berbanti nabadaiosi si acum face gura... Fara pesede se sinucude politic...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus