Joi,
15.04.2021
Innorat
Acum
3°C

Hotel Hilton le așteaptă pe viitoarele mirese la târgul perfect pentru ele. Intrare gratuită

Hotel Hilton le așteaptă pe viitoarele mirese la târgul perfect pentru ele. Intrare gratuită

Un târg de nunți cu tradiție în Sibiu și un portofoliu complex le așteaptă pe viitoarele mirese duminica aceasta la Hotel Hilton. O prezentare de modă, degustări de cocktailuri, rochii de mireasă dintre cele mai deosebite, toate acestea și multe alte surprize vor fi disponibile pentru ca ziua nunții să fie cu adevărat cea mai frumoasă zi din viața unei femei.  

Specialiștii care vor fi prezenți la târgul de duminică vin din domenii diverse, de la prăjituri, rochii de mireasă, costum de mire, flori, până la DJ și trupe live sau chiar wedding planners, care pot să se ocupe de toate aceste aspecte la un loc. În total, miresele vor putea să facă cunoștință cu cel puțin 20 de expozanți. Scopul evenimentului este de a-i pune în temă pe miri cu noile tendințe.

„În fiecare an trend-urile se schimbă și sunt sigur că mireasa va avea să fie la curent cu toate aceste schimbări. În ceea ce privește sălile de nunți ale hotelului Hilton, mai sunt câteva zile pe 2019 care nu au fost rezervate. Cei care vor alege să facă o rezervare de sală în perioada 10 februarie – 1 mai, pentru o nuntă care va avea loc anul acesta, vor beneficia de un discount de 15%”, spun organizatorii.
Cei prezenți vor avea ocazia să observe și o prezentare de modă cu rochii de mireasă și costume de miri ale firmelor care vor expune la eveniment. Prezentarea va dura în jur de o oră și jumătate, iar miresele vor putea inclusiv să probeze ceea ce le place.

Evenimentul va avea loc duminică, 10 februarie, între orele 10:00 și 20:00, în Hotel Hilton.

Vizualizari: 672

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus