Luni,
27.06.2022
Cer Senin
Acum
17°C

Kids Go Fashion: Cele mai mici modele prezintă cele mai în vogă haine, la Sibiu (P)

Kids Go Fashion: Cele mai mici modele prezintă cele mai în vogă haine, la Sibiu (P)

Şcoala de Modeling Cleopatra Popescu vă invită la cel mai mare eveniment al acestui început de an, dedicat micilor pasionați de modă – Kids Go Fashion! Prezentarea de modă va avea loc mâine, 9 februarie, de la ora 17:00.

Cele mai bune mărci de îmbrăcăminte pentru copii îşi vor prezenta colecțiile în cadrul unei prezentări de modă ce va avea loc la Redal Events Sibiu. Mini-modelele pregătite în cadrul Școlii de modelling Cleopatra Popescu vor defila în ținute vestimentare aparținând unor brand-uri renumite precum C&A, LC Waikiki, Cocodrillo, Sergent Major, Takko, Decathlon, Hervis, Pitici Voinici, Luxury, Outlet Faurului, Wanda Kids. Din rândul invitaţilor speciali amintim Brinelli by Anemona Drăgan şi Active Kid Cluj Napoca.

Evenimentul de sâmbătă reprezintă și un „Examen" pe care cei mai proaspeți absolvenți ai școlii care au finalizat în luna ianuarie modulul de bază al cursului de modelling. Mai vechii lor colegi, dar şi echipele pregătite în cadrul Școlii de modelling de la Brașov, Cluj, Alba-Iulia şi Timișoara li se vor alătura în cadrul acestui eveniment fashion care vine să confirme abilitățile dobândite de cei mici pe parcursul ședințelor de pregătire: mers și prezență scenică, mobilitate, dezinvoltură, încredere în forțele proprii, expresivitate, lucrul în echipă etc.

Kids Go Fashion reprezintă un eveniment unic în România care se adresează exclusiv colecțiilor vestimentare pentru copii. Anvergura acestuia este confirmată și de echipele de stiliști care se vor implica în aranjarea mini-modelelor. Makeup-ul va fi realizat de către Flavia și Cristina Tarța (Salon Monalisa) și Ioana Bănică de la Make up by Jojo. Coafurile vor fi asigurate de Tatiana Wagner și Diana Dolcoș (Extreme Beauty).

Accesul la eveniment este liber în limita locurilor disponibile, pentru rezervări sau alte informații vă rugăm să contactați organizatorii evenimentului: Scoala de modeling Cleopatra Popescu.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus