Vineri,
15.01.2021
Innorat
Acum
-3°C

Wizz Air și-a propus să transporte 9,5 milioane de pasageri în 2019. Câți vor fi din Sibiu?

Wizz Air și-a propus să transporte 9,5 milioane de pasageri în 2019. Câți vor fi din Sibiu?

Compania aeriană Wizz Air a transportat în 2018 peste 8,3 milioane de pasageri și țintește 9,5 milioane în anul 2019.

Pentru a-și atinge scopul, Wizz Air va aloca două aeronave noi bazelor din Bucureşti şi Timişoara şi va lansa zboruri spre opt rute noi din România pentru acest an. În același timp, în vederea eficientizării zborurilor, Wizz Air a anunțat deja la începutul acestui an că va renunța la zborurile Sibiu-Paris Beauvais.

„Am încheiat anul 2018 cu o creştere a numărului de pasageri şi o extindere a operaţiunilor. Wizz Air va avea 9,5 milioane de locuri la vânzare pe rutele sale din România în 2019“, potrivit oficialilor companiei, citați de zf.ro.

Din 25 februarie, când iese oficial din grilă cursa Sibiu-Paris, de pe Aeroportul Internațional Sibiu Wizz Air va asigura zboruri către următoarele destinații: Londra, Tel Aviv, Dortmund, Memmingen, Nurnberg, Frankfurt, Bruxelles, Copenhaga, Basel și Madrid.

”Ca o practică normală în industria aviatică, frecvenţele de zbor se pot schimba în funcţie de sezon şi de performanţa rutei. Wizz Air monitorizează continuu performanţele rutelor sale pentru a permite celor mai populare dintre ele să fie operate la cele mici preţuri posibile. Ruta Sibiu – Paris Beauvais va fi întreruptă din 25  februarie 2019, iar în acest fel reţeaua de rute de la baza WIZZ din Sibiu va fi optimizată. Evaluăm întotdeauna noi oportunităţi de călătorie care pot satisface cel mai bine nevoile clienţilor noştri, iar capacitatea suplimentară va fi alocată altor servicii cu o cerere mai mare. Pasagerii cu rezervări afectate de schimbările de această formă sunt informaţi şi li se oferă posibilitatea reprogramării gratuite pe zboruri alternative WIZZ, rambursarea integrală a biletului plătit sau 120% credit din rezervarea originală în contul WIZZ”, explicau reprezentanții Wizz Air, la solicitarea Turnul Sfatului, în a doua parte a lunii ianuarie.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

dancp2

Acum 1 an

wizzul face ce vrea pe sibiu-sa vedem ce va face pe mures coducerea aeroportului sa faca ce stie sa aduca si alte firme la sibiu-nu sa stea sa astepte .... exista si tarom,ryanair,easyjet,blueair,turkish,......oricine vine trebuie bineprimit si tratat cu respect egal ca si cu wizzmizz
Raspunde

Adio sperante

Acum 1 an

Va rog frumos, poate cineva indica la ce alineat din articol se gaseste raspunsul la intrebarea din titlu ? multumesc si imi cer scuze ca eu nu imi dau seama
Raspunde

Adrian

Acum 1 an

Câți vor fi din Sibiu?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus