Duminică,
07.06.2020
Innorat
Acum
18°C

Primăria Sibiu a găzduit întâlnirea rețelei Regiuni Gastronomice Europene (CP)

11 Februarie 2019 21:47

Primăria Sibiu a găzduit întâlnirea rețelei Regiuni Gastronomice Europene (CP)

Luni, 11 februarie, Primăria Sibiu a fost gazda unei întâlniri a rețelei Regiuni Gastronomice Europene (RGE) cu participarea mai multor regiuni care au deținut sau vor deține acest titlu în anii următori.

Gazda întâlnirii a fost primarul Astrid Fodor care, împreună cu ceilalți membri din Consorțiu, a urat bun venit președintelui Institutului Internațional pentru Gastronomie, Cultură, Artă și Turism, doamna Diane Dodd și reprezentanților regiunilor gastronomice europene din Finlanda, Irlanda, Catalonia, Portugalia, Slovenia, Olanda și Spania.

La întâlnire a participat și noul membru al Consorțiului Sibiu Regiune Gastronomică Europeană 2019: Academia Forțelor Terestre Nicolae Bălcescu Sibiu, reprezentată prin general de brigadă prof. univ dr. Inginer Ghiță Bârsan, rectorul și comandantul acestei Academii.

În următoarea săptămână oaspeții din rețeaua RGE vor fi invitați să cunoască ceea ce s-a pregătit pentru programul Sibiu Regiune Gastronomică Europeană, să guste din bunătățile regiunii, să vadă peisajele și să îi cunoască pe câțiva dintre cei care încă produc hrană în mod tradițional, adică pe micii producători, beneficiari ai acestui program.

Reamintim că în data de 12 februarie, în cadrul unei ceremonii, regiunea Sibiu și regiunea Egeea de Sud din Grecia vor prelua oficial titulul de la regiunile care l-au deținut în 2018 – Brabantul de Nord din Olanda și Galway din Irlanda.

SRGE-14 SRGE-7 SRGE-6 SRGE-16

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

dancp2

Acum 1 an

va rog nu politiati evenimentul! pentru@master chef -poate era in meniu si alimentul RABDARI PRAJITE
Raspunde

master chef

Acum 1 an

Da, si ce-au servoit la protocol?
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Ridichie Iglesias

Acum 1 an

Varza ala Cluj !!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus