Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
14°C

Un șofer din Sibiu a dat traficul peste cap în centrul orașului Rm. Vâlcea

Un șofer din Sibiu a dat traficul peste cap în centrul orașului Rm. Vâlcea

Poliția Locală Rm. Vâlcea a fost nevoită să intervină la sfârșitul săptămânii trecute pentru a ghida un șofer din Sibiu care a blocat traficul într-o zonă centrală a orașului, informează presa locală.

Mai exact, șoferul un autoturism cu numere de Sibiu a intrat pe banda destinată taximetriştilor din cadrul staţiei situată pe strada Ştirbei Vodă, în vecinătatea unui complex comercial.

Ajuns pe trecerea de pietoni, acesta a încercat în repetate rânduri să treacă peste bila montată ca mijloc de siguranţă pentru trecători, manevrele fiind făcute printre numeroşii pietoni de la acea oră de vârf, scrie gazetavalceana.ro.

Ulterior, conducătorul autoturismului a părăsit banda destinată taximetrelor prin încălcarea stâlpişorilor delimitatori. Operatorii dispeceri au direcţionat imediat echipajul mobil al Serviciului Supraveghere, Fluidizare Trafic şi Intervenţie, care a identificat conducătorul auto, acesta fiind sancţionat pentru faptele comise, conform prevederilor legale în vigoare.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

Cititor Turul Satului.

Acum 5 ani

Ce panică trebuie să fi creeat, văd in imagini cum toți claxonează și fug speriați din calea lui, nu mai mișcă nici o masină până nu il "ghidează" miliția, doamne ce traumatic trebuie sa fi fost pt toți cetățenii orasului.
Raspunde

Henrietta Turbincă-Scobar

Acum 5 ani

A fost la bunici sau la socrii?
Raspunde

City Zen

Acum 5 ani

Alți șoferi din Vâlcea dau peste cap traficul din Sibiu...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus