Sâmbătă,
18.09.2021
Innorat
Acum
15°C

Bazar pentru Palatul Copiilor. Sibienii sunt invitați să facă donații sau să cumpere produsele expuse

Bazar pentru Palatul Copiilor. Sibienii sunt invitați să facă donații sau să cumpere produsele expuse

Strângerea de fonduri pentru reabilitarea clădirii în care urmează să se mute Palatul Copiilor continuă. De această dată, sibienii sunt invitați la un bazar în weekend, în care pot să participe fie prin donații, fie prin achiziționarea produselor aduse de alții.

Copiii din cadrul Palatului Copiilor își vor scoate la vânzare propriile creații și îndeamnă întreaga comunitate să vină fie să cumpere fie să doneze diferite obiecte pentru a fi vândute la bazar. Evenimentul va avea loc sâmbăta aceasta, între orele 10:00 și 15:00, în curtea actualului sediu al Palatului Copiilor, de pe strada Constituției. Donatorii sunt rugați să se prezinte cu produse în stare bună.

„Vă așteptăm cu mic, cu mare, să facem parte din campania Împreună Reconstruim Palatul Copiilor Sibiu”, transmit reprezentanții instituției.
Cei care doresc să facă donații sunt rugați să aducă produse în stare bună, care pot consta în jocuri, jucării, cărți, hăinuțe sau obiecte decorative. Banii produselor cumpărate vor fi puși direct în urnele prezente la mese. Donațiile pot fi lăsate la sediul actual al Palatului Copiilor, între orele 08:00 şi 19:00, dar şi la Crucea Roşie (peste drum de Zara), între orele 10:00 - 16:00 şi vineri 10:00 - 14:00.

Palatul Copiilor a inițiat o campanie de strângere de fonduri, la finalul anului trecut. Cu banii strânși din comunitate, reprezentanții instituției vor renova clădirea în care urmează să fie mutat sediul Palatului Copiilor Sibiu, în luna aprilie a acestui an. Mai multe detalii regăsiți în articolul de mai jos.

http://www.turnulsfatului.ro/2018/12/20/palatul-copiilor-nu-se-poate-muta-fara-ajutorul-comunitatii-cand-oamenii-se-unesc-miracole-se-implinesc/

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus