Marţi,
24.05.2022
Acum
0°C

Încă un deces cu suspiciune de gripă. Un bărbat a făcut infarct înainte să intre în ambulanță

Încă un deces cu suspiciune de gripă. Un bărbat a făcut infarct înainte să intre în ambulanță

Un sibian de 79 de ani a murit în weekend, în brațele medicilor de pe ambulanță. Cunoscut cu probleme de sănătate, bărbatul se afla sub tratament la domiciliu pentru simptome de gripă.

Bărbatul lua medicamente împotriva gripei, întrucât avea simptomele acestei afecțiuni. Acesta refuzase să se vaccineze antigripal și era tratat la domiciliu. Atunci când a simțit că îi este prea rău, sibianul a solicitat intervenția unei ambulanțe. Din păcate, era deja prea târziu.

„Bărbatul în vârstă de 79 de ani din Sibiu, cunoscut cu patologie cronică cardiacă și diabet, nevaccinat antigripal din motiv de refuz, aflat sub tratament la domiciliu pentru semne clinice de gripă, cu evoluție nefavorabilă, a solicitat în weekend o ambulanță, iar la urcare a prezentat stop cardio-respirator ireversibil”, a transmis Krisztina Gaal, purtător de cuvânt al Direcției de Sănătate Publică Sibiu.
O probă biologică a fost preluată de la acesta și trimisă ieri la Institutul Cantacuzino din București, pentru a se stabili dacă bărbatul era într-adevăr bolnav de gripă, transmite aceeași sursă.

 

Foto: arhiva TS

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus