Duminică,
05.02.2023
Ceata
Acum
-5°C

Trei cazuri de coronavirus confirmate la o fabrică din Zona Industrială Vest

Trei cazuri de coronavirus confirmate la o fabrică din Zona Industrială Vest

O altă fabrică din Sibiu se confruntă cu situația de a avea angajați testați pozitiv în ceea ce privește infectarea cu noul coronavirus, anunță reprezentanții Prefecturii Sibiu. Surse neoficiale spun că este vorba despre Joyson Systems (Takata), o fabrică ce produce piese și accesorii pentru autovehicule. În momentul de față, Direcția de Sănătate Publică Sibiu a demarat o anchetă epidemiologică.

Trei persoane, angajate la Joyson Systems (Takata) au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2. Potrivit datelor oferite de autorități, până la acest moment, au fost puse în izolare un număr total de 96 de contacți, dintre care 67 sunt angajați ai fabricii. „În ceea ce privește situația epidemiologică din cadrul unei fabrici ce produce piese și accesorii pentru autovehicule, au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2 un număr de 3 persoane, angajați ai acesteia. Ca urmare a acestui fapt, Direcția de Sănătate Publică Sibiu a demarat o anchetă epidemiologică. Din datele colectate până la acest moment, au fost puse în izolare un număr total de 96 de contacți, dintre care 67 sunt angajați ai fabricii. La acest moment ancheta epidemiologică este în desfășurare”, spune Andreea Ștefan purtător de cuvânt al Prefecturii.

Sursa Foto: Arhiva

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus