Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Trei bărbați au fost internați după ce au căzut pe gheață. Unul este în stare gravă

Trei bărbați au fost internați după ce au căzut pe gheață. Unul este în stare gravă

Un bărbat adus de la Mediaș după ce a căzut pe gheață, a fost internat la Spitalul Județean Sibiu, diagnosticat cu traumatism cranio cerebral acut. Alți doi bărbați sunt internați cu fracturi.

Șapte persoane au ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu în ultimele 24 de ore, după ce au alunecat și căzut pe gheață. Este vorba despre trei femei și patru bărbați, dintre care trei au rămas internați.

„Au vârste între 28 și 71 de ani. Trei pacienți au rămas internați: un bărbat de 61 de ani, diagnosticat cu fractura de vertebră, internat la neurochirurgie, un bărbat de 66 de ani diagnosticat cu fractură de femur, internat la Ortopedie și un bărbat de 49 de ani, adus de la Mediaș, diagnosticat cu traumatism cranio cerebral acut și fractură occipitală, internat la Neurochirurgie”, a transmis Decebal Todăriță, purtător de cuvânt al Spitalului Județean Sibiu.

 

foto: arhiva TS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus