Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

Filiala USR din Sibiu are o nouă conducere: președintele, ales în două tururi

Filiala USR din Sibiu are o nouă conducere: președintele, ales în două tururi

Membrii USR Sibiu și-au ales o nouă conducere. Filiala din Sibiu a partidului condus de Dan Barna va fi condusă de astăzi de Diana Mureșan, absolventă de farmacie și antreprenoare în turism.

Diana Mureșan a fost aleasă președinta filialei locale USR Sibiu după două tururi de scrutin, aceasta obținând cu trei voturi mai mult decât principalul ei contracandidat.

„În cadrul Adunării Generale care a avut loc vineri, 15 februarie, au fost votați pentru a fi în Biroul Local USR: Diana Mureșan, președintă; Ionuț Ghișe, Emil Talașman, Laurențiu Theodoru și Marian Coman, vicepreședinți. Adunarea Generală a decis durata mandatului, numărul membrilor care vor fi aleși să facă parte din structura de conducere și numărul de vicepreședinți. Membri participanți la AG au votat ca durata mandatului să fie de doi ani și Biroul Local să fie format din 11 membri, din care un președinte și patru vicepreședinți. Membrii aleși în completarea biroului local sunt: Andreea Floarea, Marius Vulcan, Cristina Bica, Laura Opricean, Zeno Popovici și Ciprian Horșia. Au mai fost aleși trei membri în Comisia Locală de Arbitraj și un cenzor pentru Comisia Locală”, a anunțat formațiunea întrun comunicat de presă.

„USR este cel mai democratic partid din România. Democrația pentru care ne luptăm în România de aproape trei ani, o trăim în USR! Le mulțumesc colegilor pentru încrederea acordată. Suntem măsură faptelor noastre, iar în următorii doi ani voi lupta împreună cu colegii mei ca Filiala Locală USR Sibiu să devină măsură succeselor noastre”, a declarat președinta USR Sibiu Diana Mureșan.

Diana Mureșan președintă USR Sibiu

La funcția de președinte au fost cinci candidați și președintele a fost ales din două tururi, pentru că nu a fost îndeplinit din primul tur criteriul prevăzut în statutul USR, ca președintele să fie votat de 50% plus unu din numărul total de participanți. Diana Mureșan câștigat în turul doi cu trei voturi diferența, în fața lui Emil Talașman.

Diana Mureșan îi ia astfel locul lui Adrian Echert, care a condus până acum ambele birouri: cel local și județean. Echert va conduce în continuare filiala județeană Sibiu a USR.

„Noua echipă de conducere a Filialei Locale Sibiu este un mix foarte reușit de experiență profesională, dinamism și putere de muncă dovedită. Sunt convins că aportul lor pentru Municipiul Sibiu în următorii doi ani va fi unul hotărâtor pentru cele patru rânduri de alegeri și pentru a ne apropia ma mult de dezideratul de schimbare. Le urez mult succes și sper să colaborăm în cât mai multe proiecte”, a precizat Adrian Echert, președintele filialei județene USR Sibiu.

Diana Mureșan are 30 de ani și a absolvit Facultatea de Farmacie din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu”. Din 2012 este antreprenor în domeniul turismului. A decis să se implice în USR din 2016 și în 2018 a coordonat campania „Fără penali în funcții publice” în județul Sibiu.

USR Sibiu are aproximativ 180 de membri.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

9 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Denisa

Acum 5 ani

E bine de stiut cine sunt cozile de topor are globalistor lui Soros in Sibiu. La zdup cu ei!
Raspunde

kokos

Acum 5 ani

La zdup cu tatucul tau dracnea!
Raspunde

yyy

Acum 5 ani

ce japornita afurisita esti! uita-te din nou la poza, citeste textul si pricepe ca astia sunt oameni tineri care au razbit pe munca lor in tot ce au facut. liceu la zi, facultate la zi, munca in firme mari si serioase sau antreprenoriat. se vede ca esti inculta si habar nu ai ce vorbesti. amesteci bolsevismul si globalismul in aceeasi oala, Soros cu Mos Craciun si asa mai departe (ceva ca sa te dumiresti ce e in capul tau: https://www.youtube.com/watch?v=psJNvhNH5Io ) daca iti vine fierea pe gura renunta la bautura...
Raspunde

Denisa

Acum 5 ani

Asculta cocos ciufulit... ce te face pe tine sa crezi ca daca cineva nu agreaza tradatorii de neam ti tara in USR este automat un sustinator PSD? Unde este logica? Te ai gindit vreoodata ca sunt si cetateni care nu se simit reprezentati politic nici de hoti din PSD nici de Bolshevici in USR? Eu de exemplu imi doresc un partid de centru dreapta.. asa ceva nu exista din pacate in Romania de astazi. Cel mai aproape de acest concept a fost PNTCD cit a trait Corneliu Coposu ca dupa acea au intrat intru-un anonimat total. Iti vine greu sa crezi dar sunt de acord cu tine ca Daegnea si acolotii lui ar trebui sa unfunde puscaria. Dar la fel si cozile de topor Bolshevice car vor sa ne bage globalismul pe git cu forta legilor emise la Bruxelle de o majoritate care nu reprezinta intersele poporului Roman.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

iepurasul violent

Acum 5 ani

ai uitat ortodoxia, javr.. pornita
Raspunde

Ardeleanu'

Acum 5 ani

Usr-ul, nou partid de tip, bolșevic în care se adună globaliștii , gheii și alții care ne vor slugi vestului!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus