Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
14°C

Mircea Drăghici renunță la Ministerul Transporturilor

Mircea Drăghici renunță la Ministerul Transporturilor

Mircea Drăghici a anunţat, sâmbătă pe Facebook, că îşi va retrage candidatura pentru portofoliul Transporturi, în contextul în care preşedintele Klaus Iohannis nu a dat niciun răspuns în legătură cu nominalizarea sa în funcţie.

Am luat decizia de a-mi retrage candidatura pentru funcţia de Ministru al Transporturilor. Cred cu tărie că lucrurile importante se fac nu doar cu viziune, muncă şi perseverenţă, dar şi cu sacrificii. Am fost dintotdeauna şi voi rămâne un om de echipă şi vreau să mulţumesc tuturor colegilor din CEx pentru încredere şi susţinere”, a scris Mircea Drăghici, sâmbătă pe Facebook, citat de Mediafax.

Social-democratul a adăugat că vrea ca ministerul Transporturilor să fie performant îşi oferă sprijinul, indiferent de funcţia în care se află.

„Îmi doresc un Minister al Transporturilor performant, cu mari proiecte deblocate, cu un plan de investiţii şi cu o strategie coerentă şi sustenabilă şi pentru acest deziderat voi continua să îmi pun la dispoziţia colegilor sprijinul şi experienţa, indiferent de poziţia sau funcţia în care mă aflu. Cred că e responsabilitatea întregii clase politice să nu uite că se află în slujba românilor şi a ţării, unde nicio miză personală nu îşi are locul”, a conchis Drăghici.

foto Mediafax

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 522

Comentarii

2 comentarii

Jon

Acum 5 ani

La transporturi s-a cam ajuns la fier vechi, ca altceva nu se mai poate fura, efectiv. CFR-ul merge cu viteza medie de 45 km/h de frica sa nu-i sara rotile sau sinele. Singurele chestii furabile sunt fondurile europene pentru dezvoltare dar... probabil a observat ca sunt greu de furat si-a lasat-o si asta balta. Un pesedist vorbind de performanta e o jignire la adresa cititorului... bineinteles daca nu socotim nesimtirea.
Raspunde

ionc

Acum 5 ani

ori cu el sau fara el tot atita se rezolva ca si cu ceilalti poate mai baga niste bete in roate.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus