Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
5°C

Primul transfer pe bani din istoria FC Hermannstadt

Primul transfer pe bani din istoria FC Hermannstadt

Conducerea clubului de fotbal FC Hermannstadt negociază în aceste ore cu CFR Cluj primul transfer pe bani din istorie.

Jucătorul în cauză este Cristian Bud, adus la Sibiu chiar săptămâna aceasta din cea de-a treia ligă elvețiană. Atacantul a efectuat doar un antrenament alături de noua lui echipă, după care oficialii CFR Cluj și-au manifestat interesul pentru un eventual transfer. În acest moment se poartă negocieri cu privire la suma de transfer.

”După cum știți, ieri am anunțat un nou transfer, este vorba despre Cristi Bud, un atacant pe care ni l-am dorit și cu care am semnat, el este jucătorul nostru. Acum puțin timp a apărut interesul celor de la CFR Cluj pentru transferul lui și suntem în tratative, încercăm să găsim o formulă ca să putem să-l transferăm. În primul rând, dacă este dorința jucătorului să meargă în altă parte, noi o respectăm. În al doilea rând este motivul financiar, dacă primim o sumă de bani care să ne satisfacă, îl lăsăm să plece. Se pare că suntem în fața primului transfer din istoria clubului FC Hermannstadt”, a declarat președintele FC Hermannstadt, Teodor Birț.
52657727_2336250316605616_1765061692699443200_n

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Alesb

Acum 5 ani

Ce faza de tot rasul. Îl aduci și după un antrenat îl dai la alții... nici la jocuri pe calculator nu vezi de astea
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus