Duminică,
04.12.2022
Cer Senin
Acum
1°C

PROIECTUL AVE – BILANȚ POZITIV

PROIECTUL AVE – BILANȚ POZITIV

Proiectul Național AVE (“Asta Vreau Eu!”) și-a reluat activitatea în anul 2019 cu o reuniune a partenerilor fondatori (Inspecția Muncii, compania Marquardt Sibiu și Universitatea Lucian Blaga Sibiu), împreună cu reprezentanții inspectoratelor teritoriale de muncă din județele implicate.

Reuniunea a debutat cu analiza rapoartelor din cele 10 județe active în proiect și cu o trecere în revistă a avantajelor pe care le aduc proiectul AVE și Caravana Meseriilor susținută de compania Marquardt.

Ca urmare, pentru îmbunătățirea metodologiei de proiect, au fost stabilite etapele următoare, plecând de la bunele practici dobândite și a provocărilor întâlnite în implementarea acestui proiect la nivel național.

”Efectul pozitiv al Proiectului la nivelul educației gimnaziale a fost motivul pentru care a fost decisă extinderea AVE în toate județele țării, ca răspuns la necesitatea creării unei culturi de prevenire în rândul tinerilor în domeniul Sănătății și Securității în Muncă și a orientării acestora în cariera profesională”, a declarat dl Niculae Voinoiu, director, Inspecția Muncii, care a condus întrunirea.
3 marquardt

Evoluția proiectului va fi dezbătută la Conferinţa naţională AVE din luna martie 2019 la Bucureşti, cu colaborarea Punctului Focal al Agenţiei Europene pentru Securitate şi Sănătate în Muncă. Beneficiile aduse de proiect în plan educațional vor fi prezentate și în cadrul conferinţei comune ENETOSH - EU-OSHA la Bilbao în perioada 20-21 martie 2019. Deoarece tema proiectului este de interes european, Inspecţia Muncii a inițiat demersurile pentru ca acesta să fie dezbătut și în cadrul zilei tematice a reuniunii Senior Labor Inspector Committee din 15-16 mai 2019 de la Bucureşti.

3 marquardt

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus