Vineri,
01.03.2024
Cer Senin
Acum
11°C

Marquardt își dublează parcarea de pe strada Milano

Marquardt își dublează parcarea de pe strada Milano

Unul din cei mai mari investitori din Zona industrială vest a demarat procedurile de extindere a unei parcări cu 130 de locuri.

Este vorba de extinderea parcării cu 111 locuri, cu acces din strada Milano. ”Tema de proiectare proiectare stabilită cu investitorul propune extinderea parcării cu un număr de 130 de locuri, care să deservească halelor de producție de pe strada Turda”, se arată în memoriul de prezentare a investiției.

Puțin peste un milion de lei este estimarea costurilor necesare. ”Termenul de dare în folosință se prezumă a fi trimestrul I al anului 2023”, se mai arată în documentul citat.

Foto: halele Marquardt de pe strada Turda

Sursa: Google Earth

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus