Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Afacerile CON-A Sibiu au scăzut cu 25% în 2018. Bulboacă: Piața construcţiilor e în scădere

Afacerile CON-A Sibiu au scăzut cu 25% în 2018. Bulboacă: Piața construcţiilor e în scădere

Compania de construcții CON-A Sibiu a înregistrat anul trecut afaceri de aproape 97 milioane de euro, în scădere cu aproape 25% față de anul anterior.

Scăderea a venit după ce, potrivit datelor din 2017, CON-A devenise cel mai mare constructor cu capital privat românesc după cifra de afaceri.

„Scăderea a fost cauzată în principal de fluctuaţiile de personal şi de instabilitatea forţei de muncă pe de o parte, dar şi de scăderea pieţei construcţiilor, pe de altă parte. În acest context, la mijlocul anului trecut, conducerea companiei a luat decizia de a reduce contractările de noi lucrări şi de a se concentra pe lucrările avute deja în derulare“, spune Mircea Bulboacă, proprietarul CON-A, citat de zf.ro.
Şi profitul companiei a fost în scădere, la 4,7 milioane de euro.

Compania are mai multe proiecte majore în desfășurare, cele mai cunoscute fiind construirea fabricii de rezerve de tutun pentru dispozitive IQOS, dezvoltată de Philip Morris în Otopeni, şi a fabricii de soluţii perfuzabile dezvoltată de germanii de la B Braun lângă Timişoara, în localitatea Sânandrei. Fiecare din aceste proiecte are o valoare de peste 100 mil.  euro.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

rammstein

Acum 5 ani

de la imobiliare a inceput criza in state si mai ales in spania!!!...ati vrut sa va imbogatiti peste noapte ,facand locuinte la preturi exagerate si de proasta calitate....acum trageti ponoasele avaritiei voastre...falimentul va asteapta ...nenorocitilor...o sa ramaneti cu zonele rezidentiale in paragina...mai e solutie ...7,62!!...in gura...
Raspunde

Alzara 1918

Acum 5 ani

Felicitări firmei ! Iată un profit decent : 5% ; deși cam miroase a ... optimizare fiscală cam avansată !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus