Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

O călătorie în sufletul uman, la Astra Film Cinema

O călătorie în sufletul uman, la Astra Film Cinema

Astra Film Cinema aduce joi, de la ora 19:00, o poveste halucinantă de viață în care hazardul și deciziile greșite au condus, pe parcursul anilor, la degradarea relației unui tânăr cu familia sa.

Vicenzo are 42 de ani și a dus mereu o existență marginală. Alegerile pe care le-a făcut de-a lungul timpului l-au făcut neglijent față de cei din jur. Într-un moment de luciditate decide să-și viziteze fiica adolescentă și pornește într-o călătorie cu trenul la capătul căreia nu știe ce îl va aștepta. Drumul spre Napoli este în egală măsură și un periplu sinuos prin sufletul protagonistului, care dezvăluie treptat episoade din trecutul său, o călătorie interioară printre amintiri și decizii.

Filmul Yvonnes este o viziune cinematografică inovativă a regizorului Tommaso Perfetti, care, cu un montaj de excepție și poveste profundă radiografiază sufletul uman și durerea care îl însoțește uneori într-o călătorie incertă. Foarte apreciat la Astra Film Festival 2018, documentarul va fi proiectat joi, de la ora 19:00, la Astra Film Cinema.

Yvonnes, regia Tommaso Perfetti, Franța, Italia, 2017, 60 min.

Prețul unui bilet este de 10 lei. Biletele se pun în vânzare cu 30 de minute înaintea începerii proiecției la Astra Film Cinema (Piața Mică 11, Sibiu). Mai multe informații la tel: 0269202430.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus