Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Indicatoare noi cu denumirea străzilor

Indicatoare noi cu denumirea străzilor

Primăria Sibiu a început încă de anul trecut și continuă în prezent înlocuirea unor indicatoare cu denumirea străzilor din Sibiu. Inspectorii Primăriei Sibiu au realizat în teren o situație a plăcuțelor degradate precum și cele necesare în zonele mai noi ale orașului, care au nevoie de o semnalizare mai bună a străzilor.

S-au contractat și produs indicatoare cu denumirea străzilor imprimate pe o singură parte care sunt instalate pe imobile, dar și indicatoare imprimate pe două părți care au fost instalate pe stâlpi.

Până în prezent au fost montate astfel de indicatoare noi în următoarele zone:

  • zona centrală – 470 indicatoare
  • zona industrială vest – 58 indicatoare
  • traseul DN 1 (șos. Alba Iulia–str. A. Șaguna–Piața Unirii–bdul V. Milea) – 327 indicatoare
  • cartierul Tineretului – 270 de indicatoare

În următoarea perioadă se vor instala alte 350 de indicatoare noi cu denumirea străzilor în cartierul Lazaret și zona Calea Dumbrăvii – parcul Sub Arini.

Acțiunea va continua în funcție de constatările din teren.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

5 comentarii

Anonymus

Acum 5 ani

se cunoaste si la ce suma se ridica investitia si la ce pret a fost achizitionat un astfel de semn (fie ele pe o singura fata sau cu doua fete) macar sa vedem si noi daca este ceva realist sau este un alt contract de sifonat banii din primarie... dati detalii si despre licitatia care a avut loc (sau a fost atribuire directa) si mai ales cine a castigat respectiva licitatie.
Raspunde

Cititescu

Acum 5 ani

Gasirea unei adrese in Sibiu poate fi o mare problema. De ex. stiti ce adresa are Banca Romaneasca? Stiti ca exista si o alta Calea Bumbravii decat cea cunoscuta? Stiti ca sunt in Sibiu "prelungiri" de strazi care nici macar nu sunt in continuarea strazii in cauza? Daca in Bucuresti exista str. Prelungirea Maicii Domnului (?!!) dece sa nu avem si noi niste prelungiri?!
Raspunde

Livian Rizescu

Acum 5 ani

Este extraordinar tot ce se intampla la Sibiu! Oradea si Cluj pot doar sa viseze la nivelul nostru de dezvoltare si trai!
Raspunde

dancp2

Acum 5 ani

din banii nosrrii de sibiu?
Raspunde

HARAP

Acum 5 ani

nuuu - plateste VALCEA !!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus