Vineri,
02.12.2022
Partial Noros
Acum
4°C

Miriuță e resemnat: De acum, casa noastră este Piteștiul!

Miriuță e resemnat: De acum, casa noastră este Piteștiul!

Antrenorul echipei FC Hermannstadt pare să se fi resemnat în privința stadionului din Sibiu și a anunțat joi că echipa se mută la Pitești pentru play-out.

”Le-am mai spus-o și băieților, de acum casa noastră este Piteștiul. Poate era mai bine la Tg. Mureș, dar acolo n-am mai fost lăsați. Ne vom muta la Pitești 3-4 zile pe săptămână. I-am rugat pe șefii mei să ne ofere condiții acolo, pentru că te costă să stai atâtea zile departe de casă, la hotel, nu e ușor. Am găsit înțelegere și încă o dată vreau să le mulțumesc acționarilor, văd cât sunt de aproape de echipă și cât de mult își doresc ca echipa să rămână în Divizia A (n. r. Liga 1)”, a adăugat Miriuță.

Echipa sibiană primește vizita Politehnicii Iași, duminică, 3 martie, de la ora 17:00. Partida, contând pentru etapa a XXVI-a, ultima a sezonului regulat, se va disputa pe Stadionul ”Nicolae Dobrin” din Pitești.

Întâlnirea este una deosebit de importantă pentru ambele echipe. În vreme ce sibienii țintesc toate cele 3 puncte pentru a începe play-out-ul cu 16 puncte, moldovenii au nevoie de victorie în speranța calificării în play-off.

”Pentru noi, play-out-ul începe duminică, când întâlnim Iașiul, chiar dacă play-out-ul începe efectiv peste o săptămână. Am avut 4 jocuri în campionat extrem de grele, cu primele 4 echipe, CFR, FCSB, Craiova și Astra. S-a văzut că nu suntem atât de puternici cum sunt cele patru, ăsta e adevărul. Am avut un meci în Cupă, cu Viitorul. Ne-am dorit să mergem mai departe. N-am făcut o primă repriză strălucită, dar am revenit bine de la vestiare, motivați, am făcut 2-2, dar am pierdut dintr-o greșeală... Dacă nu faci greșeli, nu pierzi câteodată. Acum trebuie să ne axăm numai pe play-out. Întâlnim, duminică, o echipă bună a campionatului, care mai are șanse la play-off. Ne dorim să câștigăm această partidă. Sunt jucători de valoare la Iași, au un antrenor bun, pe Flavius (n.a. Stoican), care face treabă bună acolo. Chiar am avut discuții cu băieții, și cu Răzvan, căpitanul echipei, mâna mea dreaptă. Le-am explicat că, pentru noi, acum începe adevăratul campionat. E foarte bine că am făcut aceste 29 de puncte până acum. Ne dorim să avem 32 după meciul de duminică. Se vor înjumătăți, știm cu toții, vor fi 16, nu va fi o diferență mare între noi și cei din spate, ăsta e adevărul... Acesta e obiectivul, am mai spus-o de când am venit, din prima zi de când am fost instalat aici, obiectivul echipei este salvarea de la retrogradare. Avem 15 meciuri extrem de grele, primul e peste două zile”, a declarat Miriuță.

Vasile Miriuță le-a mulțumit oficialilor clubului sibian pentru că au găsit soluții ca echipa să petreacă mai mult timp la Pitești, în restul sezonului.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus