Joi,
27.01.2022
Innorat
Acum
1°C

S-a semnat contractul de lucrări pentru amenajarea sistemului de supraveghere video în Sibiu

S-a semnat contractul de lucrări pentru amenajarea sistemului de supraveghere video în Sibiu

Procedura de achiziție inițiată de Primăria Sibiu pentru instalarea sistemului de supraveghere video în municipiul Sibiu s-a încheiat în 4 martie prin semnarea contractului de lucrări cu Regia Autonomă Rasirom București la o valoare de 12,17 milioane lei fără TVA.

Această procedură de achiziție complexă a fost inițiată de Primăria Sibiu în luna septembrie, imediat după ce Guvernul a alocat prima tranșă de fonduri pentru finanțarea investiției necesare în contextul Summitului șefilor de state și guverne din statele membre ale Uniunii Europene care va avea loc la Sibiu în data de 9 mai.

Proiectul presupune instalarea de camere de supraveghere video în principalele zone publice ale orașului și pe cele mai importante artere precum și alte echipamente conexe.

Comentarii

2 comentarii

?

Acum 2 ani

Ar fi interesant daca s-ar putea da si amenzi pe seama acestor inregistrari, mai ales in trafic!
Raspunde

Anonymus

Acum 2 ani

de ce nu scrieti si ce firma a castigat acest contract, de unde este, cu ce se ocupa sa vedem si noi unde se duc banii: la o firma de apartament (se sifoneaza banii) sau la o firma serioasa cu renume si experienta in asa ceva... jurnalism de 2 bani faceti
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus