Vineri,
26.04.2024
Innorat
Acum
6°C

Ce facem în weekend?

Ce facem în weekend?

Weekend-ul 22-24 martie nu este prea ofertant însă vremea se anunță frumoasă, așa că cei care nu se vor regăsi în activitățile indoor, vor putea cu siguranță să facă o plimbare la Zoo sau prin Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului. Cei care totuși aleg un spectacol sau un concert, există câteva opțiuni. 

Vineri, 22 martie

De la ora 18:00, va avea loc la Librăria Habitus Sibiu prima conferință specială FITS și TNRS a primăverii. Constantin Chiriac îl va avea ca invitat în această lună pe jurnalistul Cătălin Ștefănescu, realizatorul emisiunii „Garantat 100%”, produsă și difuzată de Televiziunea Română. Împreună, vor încerca să aducă răspunsul la o întrebare pe care poate foarte mulți dintre noi o avem: „Ce înseamnă succesul garantat?”. Evenimentul va fi cu acces gratuit, în limita locurilor disponibile în sală, va avea o durată de aproximativ o oră și va fi urmat de o sesiune de întrebări și răspunsuri.

065

De la aceeași oră, Asociația de Poveste își invită toți susținătorii la aniversarea a doi ani de activitate, la Sala Thalia. Pentru a sărbători cum se cuvine, tinerii din centrele de plasament dar și cei din comunitatea sibiană au pregătit momente de muzică și dans. În cadrul galei caritabile se vor putea face donații cu scopul de a ne susține în continuarea proiectelor pe care le pregătim pentru copiii din centrele de plasament.

096

Teatrul Național Radu Stanca din Sibiu pregătește pentru diseară încă unul din cele mai apreciate spectacole ale momentului. „Moroi”, în regia lui Alexandru Dabija, îi are în distribuție pe actorii: Veronica Arizancu, Mihai Coman, Alexandru Malaicu, Adrian Matioc, Fatma Mohamed, Serenela Mureșan, Cătălin Neghină, Ioan Paraschiv, Eduard Pătrașcu, Cristina Ragos, Vlad Robaș, Cristian Stanca, Dana Taloș, Arina Ioana Trif, Cendana Trifan, Marius Turdeanu, Alexandru Udrea, Ema Vețean, Liviu Vla. Bilete și informații se găsesc pe site-ul TNRS.

632

De la ora 21, Imperium LIVE își așteaptă pe cei care vor să petreacă o seară plăcută cu muzică live la concertul susținut de cei de la Acoustic Band - Live Sessions. Rezervările se fac la numerele 0369 454 690 sau 0749 391 481.

Sâmbătă, 23 martie

Atelierul de creație al Teatrului Gong din acest week-end o aduce în fața copiilor pe Zâna nopții, care îi invită la un somn dulce, pe care-l vor putea întâmpina cu pernuțe vesele cu fețe de copii. Tehnica decupajului și a lipirii îi vor ajuta să realizeze aceste elemente decorative.

Atelierul coordonat de Diana Ribana va avea loc de la orele 10:00 și 11:30.

689

Sâmbătă și duminică are loc prima întâlnire a comunităților locale, în cadrul evenimentului „Slow Food în România”.

23.03.2019 (Sâmbătă) 12:00 - 16:00 Piața Slow Food - vânzare de produse locale și degustări oferite de membrii din România / Casa Artelor Piața Mică

Alte evenimente partenere: 1. Degustare muzicală - Syndicat Gourmet 2. ROXYZ Party - Biblioteca ASTRA 3. 3 Women Chef Dinner - Restaurant Local Detalii și rezervări pe www.eat-local.ro

752

Micuții sunt așteptați de la ora 18:00 la spectacolul „O rază de soare”, un spectacol de animaţie cu marionete şi actori la vedere. Spectacolul este o adaptare după povestirea cu acelaşi titlu a scriitorului Al. T. Popescu şi reprezintă povestea emoţionantă de prietenie ce se leagă în pivniţa unei case vechi, între Pitt, o balerină de porţelan, şi Muf, un şoricel.

Prețul unui bilet este 9 lei.

Maria Cojocaru, Sergiu Bodescu și Mihai Pitan întrețin din nou atmosfera în Imperium LIVE, sâmbătă seara, de la ora 21:00.

Duminică, 24 martie

Evenimentul Slow Food în România continuă duminică la Sibiu cu ultima parte a programului.

24.03.2019 (Duminică) 11:00 - 12:30 Inaugurare tur de cultură gastronomică în muzeul Astra 12:30 Ateliere și workshop-uri gastronomice

Copiii care nu au prins bilet la „O rază de soare” sâmbătă, mai au ocazia să îl vadă duminică, de la ora 11:00.

690

TNRS prezintă din nou Hamlet, de la ora 19:00, spectacol în regia lui Radu Alexandru Nica. În distribuţia iubitului spectacol îi vom regăsi pe Ciprian Scurtea, Ofelia Popii, Mariana Mihu, Cătălin Pătru, Adrian Matioc, Vlad Robaş, Adrian Neacşu, Codruţa Vasiu, Pali Vecsei. Prețul unui bilet este 25 de lei.

h_Hamlet

Filmele săptămânii la Cinematograful ARTA pot fi consultate mai jos, iar programul de la sălile de cinema din cadrul Centrului Cultural Ion Besoiu se găsește AICI.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus