Luni,
20.05.2024
Partial Noros
Acum
20°C

Activitatea economică a sectorului de apă din România, dezbătută la Sibiu

Activitatea economică a sectorului de apă din România, dezbătută la Sibiu

Sibiul găzduiește, timp de două zile, reuniunea Comisiei Economice și de Statistică a Asociației Române a Apei, organism ce reunește directorii economici și șefii departamentelor contabile și financiare ale operatorilor apă – canal din țară.

Pe ordinea de zi a întâlnirii se regăsesc teme privind activitatea economică a sectorului de apă din țară, modificările legislative dar și modalități de gestionare a investițiilor europene din punct de vedere fiscal.

Apă Canal Sibiu SA este partener al Asociației Române a Apei în organizarea acestui eveniment, la care participă peste 50 de delegați ai companiilor de apă, directorul general al societății sibiene, ing. Vasile Maier, recomandând celor prezenți găsirea celor mai bune căi de gestionare a laturii economice din companiile de apă, în interesul abonaților: ”Schimbul de experiență și bune practici este binevenit și am încrederea că aici, la Sibiu, vor fi găsite soluții la o parte dintre problemele cu care ne confruntăm. Mă bucură faptul că Asociația Română a Apei a ales orașul nostru să fie gazdă a acestei reuniuni, în acest an în care Sibiul este și Capitală Gastronomică Europeană.”

apa canal ARA1 (1)

Din punct de vedere economic, Apă Canal Sibiu SA a înregistrat performanțe notabile, recunoscute în repetate rânduri prin premiile acordate de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Sibiu (locul I în Top Companii, pe profil de activitate) și de Consiliul Național al Întreprinderilor Mici și Mijlocii (Locul III la nivel național, pe profil de activitate). ”Îi asigurăm pe toți beneficiarii serviciilor noastre, din întreaga arie de operare, că principiul solidarității și echității între toate tipurile de consumatori, indiferent de localitatea sau județul în care avem activitate, va fi respectat și că nivelul tarifelor va fi menținut la limitele rezonabile, care să permită un consum decent fiecărui abonat dar și viabilitatea societății”, a mai declarat directorul general al Apă Canal Sibiu SA, ing. Vasile Maier.

Cu un tarif de 5,87 lei / mc de apă și canalizare ( inclusiv TVA), abonații Apă Canal Sibiu SA plătesc unul din cele mai mici tarife din România, media națională fiind de aproximativ 7 lei.

apa canal ARA1 (2)

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus