Miercuri,
03.06.2020
Partial Noros
Acum
15°C

FDGR câștigă un nou proces pentru calomnie. ”Mai avem câteva pe rol...”

29 Martie 2019 11:28

FDGR câștigă un nou proces pentru calomnie. ”Mai avem câteva pe rol...”

FDGR a câștigat în primă instanță procesul de reparare a prejudiciilor aduse imaginii publice împotriva lui Radu Golban, Cornel Nistorescu și Silviu Mănăstire, anunță FDGR pe pagina de Facebook a formațiunii. Judecătoria București obligă pe pârâți la plata de daune morale de 25.000 RON fiecare. ”Este deocamdată o decizie în prima instanță. Este al doilea proces pe care l-am câștigat, dar mai avem și altele pe rol. Cauzele le știți și dumneavoastră foarte bine, e vorba de tot felul de calomnii rostite de diverși domni. Banii pe care îi vom primi în instanță în urma acestor calomnii îi vom dona în scopuri caritabile”, a anunțat președintele FDGR, Paul Jurgen Porr.

Până acum FDGR a câştigat un prim proces împotriva lui Ioan Scurtu, după ce acesta a publicat un articol în Cotidianul. Scurtu a trebuit să plătească 6.000 de lei, daune, FDGR.

Fostul ministru al Educației, Liviu Pop și consilierul primului - ministru pe teme economice, Darius Vâlcov au fost dați și ei în judecată de FGDR din aceeași cauză: calomnie.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

Elena

Acum 1 an

Foarte bine; numai asa devin responsabili cei care au umplut presa de minciuni si dezinformari in asa hal incat mi-e sila sa-i mai vad/aud/citesc. Adevarul trebuie restabilit in societatea romaneasca.
Raspunde

/////

Acum 1 an

Procesomanii lu peste! mai bine si-ar vedea de politichie... dar nici la asta nu se pricep...
Raspunde

Eu

Acum 1 an

Foarte bine. Sa plateasca daca gura tine loc de c-r! Asta e munca la romani, calomnia!
Raspunde

sss ciocumic

Acum 1 an

cand ceri ceva ce a apartinut unei organizatii fasciste scoasa in afara legii - nu esti succesor al acelei organizatii ? Sunt aia care 'vad din Sibiu' si dobitoci din bucuresti si alte orase care urla cu 'justitia' - asta este justitie? cand ti se spune un adevar istoric bagi pumnul in gura cetateanului roman si dai dreptate strainului in nerusinarea si nemernicia lui. Asta este 'justitia' pentru care striga seara de seara niste idioti
Raspunde

Zexe

Acum 1 an

Justiție coruptă, ca și aia care a declarat oficial FDGR ca succesor al organizației hitleriste Grupul Etnic German!
Raspunde

Till Eulenspiegel

Acum 1 an

Nicht grabier,nicht forzier ,langsam claxonier!Pina luati bani de la Nistorescu si Manastire FDGR e Geschichte,liebe Genossenschaftsbauer.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus