Miercuri,
29.06.2022
Cer Senin
Acum
31°C

Laurențiu Străuț este noul director interimar al Filarmonicii sibiene

Laurențiu Străuț este noul director interimar al Filarmonicii sibiene

Conducerea Consiliului Județean l-a numit pe Laurențiu Străuț să conducă Filarmonica de Stat Sibiu, cu un mandat interimar. Străuț este angajat al Filarmonicii de aproape 12 ani, fiind responsabil de gestionarea imaginii instituției.

Numirea lui Laurențiu Străuț vine în contextul pensionării fostului manager, Ioan Bojin, și a faptului că la concursul organizat pentru ocuparea postului devenit astfel vacant nu a fost desemnat niciun câștigător. Laurențiu Străuț (39 de ani) este secretarul Relații Publice și Comunicare al Filarmonicii de Stat Sibiu. Conduce și revista ”Profil Cultural”, este promoterul din România al Festivalului Wacken Open Air, din Germania, și organizează din 2010 proiectul Piano Rocks. Mandatul interimar al lui Laurențiu Străuț este de 120 de zile, conform legii. ”Împreună cu orchestra și colegii mei din aparatul administrativ voi continua programele și proiectele începute. În 2019 avem programate o serie de activități extrem de importante în care Filarmonica de Stat Sibiu va fi implicată, activități care vor culmina cu participarea Orchestrei în prestigiosul Festival Internațional «George Enescu»”, declară Străuț pentru Turnul Sfatului. El a făcut parte din cei zece concurenți care s-au înscris la recentul concurs de ocupare a postului de manager al Filarmonicii.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Poftim cultura

Acum 3 ani

Interesanta hotărâre a CJ! Nu s a clasat la concurs, Filarmonica are probleme mari de imagine și PR și Straut e pus interimar!?? Poftiți cultura și decizie!
Raspunde

Promovarea incompetentei

Acum 3 ani

Ce faci Daniela draga, pui interimar un om care nici nu a îndeplinit condițiile de a participa la un concurs de manager?! Nu au fost 2 candidați buni pe trupul manager dar e un repetent? PNL Sibiu a început promovarea incompetenților!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus