Marţi,
19.03.2024
Parțial Noros
Acum
1°C

Scriitorul Andrei Pleșu vine la Sibiu. Discuții deschise cu directorul FITS

Scriitorul Andrei Pleșu vine la Sibiu. Discuții deschise cu directorul FITS

Conferințele speciale FITS continuă și în luna aprilie, iar prima va avea loc vinerea aceasta. Constantin Chiriac, directorul FITS și al Teatrului Național Radu Stanca din Sibiu, va discuta cu scriitorul Andrei Pleșu.

Evenimentul va avea loc pe 5 aprilie, de la ora 18:00, la Librăria Habitus și va fi, ca de fiecare dată, cu acces gratuit, în limita locurilor disponibile în sală. Întâlnirea va avea o durată de aproximativ o oră și va fi urmată de o sesiune de întrebări și răspunsuri.

Andrei Gabriel Pleșu este un scriitor și eseist român, estetician și istoric al artei, stilist al limbii române. A fost ministrul Culturii în Guvernul Petre Roman și ministrul Afacerilor Externe în Guvernul Radu Vasile.

Conferințele speciale FITS și TNRS sunt organizate de Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu și Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu în parteneriat cu Departamentul de Artă Teatrală din cadrul Universității „Lucian Blaga” din Sibiu și Librăria Habitus. Informații pe larg despre evenimentele TNRS sunt publicate pe site-ul oficial al teatrului: www.tnrs.ro.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Alzara 1918

Acum 4 ani

Consilier prezidențial cu rang de ministru in primul mandat al lui T Basescu de unde a demisionat .
Raspunde

Rodi Colceriu

Acum 4 ani

Romanii de bine din Sibiu il asteapta pe dl. profesor Voiculescu sa ne dezvaluie din principiile dansului! Sibiul va asteapta, excelenta!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus