Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Hoață specializată în magazine de cartier, prinsă de polițiștii sibieni

Hoață specializată în magazine de cartier, prinsă de polițiștii sibieni

O femeie în vârstă de 24 ani, specializată în spargerea magazinelor de cartier din Sibiu, a fost prinsă și reținută ieri de polițiștii sibieni, la trei luni de la comiterea primei spargeri.

Domiciliată în Porumbacu de Jos, femeia este acum bănuită de comiterea a două infracțiuni de furt calificat, ambele petrecute în cursul nopții, în Sibiu.

Prima spargere ar fi avut loc în noaptea de 26 spre 27 ianuarie, în jurul orei 01:00. După ce a spart un geam termopan, femeia a intrat într-un magazin de cartier din Sibiu și a plecat cu 50 de lei și câteva cartușe de țigări, prejudiciul total ridicându-se la câteva mii de lei.

Aproape două luni mai târziu, femeia a revenit la Sibiu, unde a spart un magazin de tipul ”La doi pași”. Infracțiunea a avut loc în jurul orei 03:00 noaptea, accesul în magazin făcându-se tot după spargerea geamului. De aici a furat, în principal, tot bani și țigări, prejudiciul fiind însă mai mare.

Prejudiciu total a fost evaluat de polițiști la 37.000 de lei.

”Față de persoana în cauză polițiștii au luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea a două infracțiuni de furt calificat. Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Sibiu”, au explicat reprezentanții IPJ Sibiu.
Sursa foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

Filip

Acum 4 ani

Oare locuieste in cartierul aflat la intrarea in Porumbacu dinspre Sibiu?
Raspunde

Ion Veres

Acum 4 ani

A trecut testul, trebuie angajata in guvern.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus