Miercuri,
19.06.2024
Cer Senin
Acum
32°C

Târgul imobiliar și Salonul de mobilă de la Sibiu se deschid vineri. “Vor fi printre cele mai mari ediții“

Târgul imobiliar și Salonul de mobilă de la Sibiu se deschid vineri. “Vor fi printre cele mai mari ediții“

Ediția de primăvară a Târgului imobiliar, construcții și amenajări și cea a Salonului de mobilă de la Sibiu se anunță a fi printre cele mai mari organizate în ultimii patru ani, arată organizatorii celor două evenimente care au loc în cadrul Sibiu Expo Evens.

Între 5 și 7 aprilie 2019, sibienii sunt așteptați la Târgul Imobiliar și Salonul de mobilă Sibiu, organizate la Redal Expo. La cele mai bine de 50 de standuri amenajate în cadrul Târgului vor fi prezente majoritatea ofertelor dezvoltatorilor imobiliari din Sibiu, dar și agenții imobiliare, precum și firme de construcții și amenajări interioare. “Anul acesta organizăm a cincea ediție, ceea ce înseamnă că ideea a fost bună și atât participanții, cât și vizitatorii au găsit ceea ce așteptau. Ediția de primăvară din acest an se anunță a fi una dintre cele mai mari de până acum, cu o ofertă mult mai variată. Acesta este singurul târg de profil care se organizează la Sibiu“, arată organizatorii evenimentului, într-un comunicat de presă remis redacției Turnul Sfatului. Alături de dezvoltatorii imobiliari vor fi și instituții financiar-bancare, care își vor prezenta ofertele de care pot beneficia sibienii pentru achiziția unei locuințe, finanțarea unor amenajări etc.

“Vor fi prezentate case individuale, apartamente mai mici sau mai mari sau chiar unele de lux, în majoritatea zonelor din oraș și împrejurimi. Dacă vă hotărâți pentru achiziționarea unui apartament și doriți să îl amenajați, tot aici veți găsi soluțiile potrivite“, comunicat Sibiu Expo Events
În paralel cu Târgul imobiliar va fi deschis și Salonul de mobilă, unde majoritatea expozanților sunt producători din România. “Pe o suprafață de 2.000 de metri pătrați veți găsi cam tot ce aveți nevoie pentru a mobila și decora noua locuință. La expoziție participă atât producători locali de mobilă veniți din toate colțurile țării, cât și companii direct importatoare. Veți avea de unde alege, pentru că mobila prezentată la expoziția cu vânzare va fi pentru toate buzunarele: de la pal și MDF până mobilier din esențe de lemn rar“, arată organizatorii.

targ imobiliar redal expo (19) Potrivit lor, sibienii vor putea achiziționa la prețuri de producător de la mobilier de bucătărie, living, dormitor sau pentru copii până la mobilier din destinat industriei horeca sau spațiilor publice.

”Am ales organizarea acestor târguri împreună pentru că sunt domenii conexe. Dacă cineva își dorește o locuință vine la Târgul Imobiliar, iar după ce o alege își poate căuta mobilă și decorațiuni la Salonul de Mobilă. Oferim astfel vizitatorilor posibilitatea de a găsi ceea ce caută într-un singur loc, în același timp. În plus, toate ofertele beneficiază de prețuri promoționale, oferte valabile doar pe perioada târgurilor”, spune Ioana Aldea, managerul de proiect.
Pe parcursul celor trei zile ale evenimentului va funcționa și zona “Business forum“, unde expozanții vor susține prezentări și worksop-uri pe teme de interes general. Totodată, va fi amenajată și o secțiune denumită “maratonul designerilor“, în care sunt prezentate teme și proiecte de amenajări interioare.

Târgul imobiliar, construcții și amenajări și Salonul de mobilă de la Sibiu au loc în spațiul expozițional de pe strada J.S. Bach, nr. 4. Intrarea este liberă, iar accesul se face între orele 10:00 – 19:00 (10:00 – 18:00 pentru ziua de duminică).

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus