Miercuri,
28.09.2022
Parțial Noros
Acum
18°C

Învață antreprenoriatul de mici: Ce vrea să cumpere o școală din Sibiu cu banii obținuți dintr-un târg școlar

Învață antreprenoriatul de mici: Ce vrea să cumpere o școală din Sibiu cu banii obținuți dintr-un târg școlar

Elevii sibieni își pot dezvolta spiritul de antreprenor de pe băncile școlii. Aceștia sunt invitați să participe la un Târg Școlar de Antreprenoriat, pe data de 18 aprilie la Școala Gimnazială „I.L. Caragiale” Sibiu.

„Dorim să dezvoltăm elevilor creativitatea, competențele sociale, civice, de relaționare interpersonală, comunicare, spiritul de inițiativă și antreprenoriat, sensibilizarea culturală și exprimarea artistică. Jocuri, dulciuri, produse artizanale, cântece, dansuri, voie bună - totul pentru elevi și viitori elevi, părinți, bunici și vecinii școlii noastre!”, se menționează în anunțul evenimentului.

Organzatorii își propun ca din donațiile obținute la eveniment să achiziționeze cinci bănci metalice stradale, pentru curtea și parcul școlii (pentru elevi și părinți), precum și cinci dozatoare de gel antibacterian pentru holuri, încă două rastele pentru bicicletele și trotinetele elevilor. De asemenea, „se dorește achiziționarea a 100 de veste reflectorizante pentru elevi, ce vor fi folosite în momentul deplasării acestora pe jos, spre locațiile unde vom desfășura activități educaționale - ASTRA, Centrul istoric, Teatru, parc etc”, precizează administrația școlii pe pagina de Facebook a evenimentului.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 1604

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus