Joi,
18.08.2022
Partial Noros
Acum
29°C

Una dintre cele mai mari companii de textile din lume vine la Sibiu

Una dintre cele mai mari companii de textile din lume vine la Sibiu

Considerată a fi cea mai mare companie de textile din lume, compania chineză Sunrise Knits, vine la Sibiu și cumpără fabrica deținută de gigantul francez Lacoste.

Producătorul vestimentar francez Lacoste își vinde fabrica din Sibiu, cu aproape 400 de angajați și afaceri în 2017 de peste 21 milioane lei, către compania chineză Sunrise Knits, una dintre cele mai mari companii de textile și îmbrăcăminte din lume, parte a grupului Youngor, un gigant cu circa 19.000 de angajați și vânzări de peste 11 miliarde euro, informează publicația Profit.ro.

Lacoste a intrat în posesia fabricii în urmă cu trei ani, odată cu preluarea foștilor proprietari, firmele franceze Tricotages de Saintlouis și Fabrication des Gayettes, mai scrie sursa citată.

Acum, întreaga participație este vândută de francezi către Sunrise Knits din China (90%) și Smart Shirts Knits (10%), ambele parte din grupul chinez Youngor. Grupul, fondat în 1979 și listat la bursa din Shanghai, este producător de îmbrăcăminte.

Fabrica din Sibiu, pe piață din 1998, produce în sistem lohn articole de îmbrăcăminte. În 2017, ultimul an raportat, a avut un profit net de 1,1 milioane lei.

Citește mai multe pe Profit.ro.

Sursa foto

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus