Vineri,
25.09.2020
Parțial Noros
Acum
11°C

Constantin Șovăială: “Pe 26 mai PSD o să primească un mesaj pe care o să-l priceapă cu vârf și îndesat!”

17 Aprilie 2019 16:03

Constantin Șovăială: “Pe 26 mai PSD o să primească un mesaj pe care o să-l priceapă cu vârf și îndesat!”

Secretarul general al PNL Sibiu, deputatul Constantin Șovăială este convins că sibienii vor merge la urne  pe 26 mai și că vor sancționa PSD atât prin votul la europarlamentare, cât și prin cel  pe care il vor da la Referendum. “Agenda PSD nu este agenda românilor. Nici nu știu, sincer, dacă a fost vreodată, fiindcă în acel partid mai mereu era cineva care trebuia salvat, pentru care trebuia modificată o lege, pentru care trebuia dată o ordonanță. Astăzi, însă, acest lucru este mai evident ca oricând: PSD vrea să-și salveze liderul și odată cu el alte câteva triste figuri pentru care legea opțională. Dar românii nu vor asta și nu o vor permite!

Dacă în februarie 2017 PSD nu a priceput  de ce a ieșit lumea în stradă, dacă în august 2018 PSD nu a priceput  de ce a ieșit lumea în stradă, în mai 2019 o să primească un mesaj pe care o să-l priceapă cu vârf și îndesat! Românii le vor spune acelora din PSD care cred că pot face și desface legi  în funcție de  problemele lor, ca au confundat țara”, spune Constantin Șovăială.

Deputatul  liberal susține că disperarea PSD  cu privire la 26 mai se vede cu ochiul liber în Parlament, acolo unde până și avizul consultativ cu privire la organizarea referendumului propus de președintele Klaus Iohannis l-au emis folosindu-se de mistificări. “PSD mimează indiferența cu privire la referendum, în realitate însă se tem de el și încearcă să-l obstrucționeze prin toate mijloacele. S-a văzut asta astăzi, când au votat un aviz falsificat față de dezbaterile din comisiile reunite”, afirmă Șovăială.

Liberalul sibian susține că 26 mai este data care va arăta Europei  ce fel de oameni trăiesc în România și  că PSD nu îi reprezintă! “Cum ar putea românii să voteze la Parlamentul European un partid care nu crede în valorile europene? Cum ar putea să se lase românii reprezentați de oamenii lui Liviu Dragnea? Nu am nici măcar o îndoială că pe 26 mai PSD va pierde alegerile europene și că tot atunci Referendumul inițiat de președintele Klaus Iohannis va trece, arătând astfel  care sunt valorile în care credem”, a mai spus Constantin Șovăială.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

HOP

Acum 1 an

astia de la pnl au fost la putere ...si ? nimic astazi mai gingaviti acolo in spatele cortinei(unde va este bine !!!!) si asteptati sa va duca cineva in spate la palatul Victoria ...unde dupa vreo 3 ani sa miscati ceva ! slabi la putere mai slabi in Opozitie ! (din pacate )
Raspunde

????

Acum 1 an

La liberali sunt numai intelectuali. de acea le reamintesc un citat celebru de-al lui Noica> Nu se stie niciodata cine da si cine primeste...
Raspunde

....

Acum 1 an

s a si gandit cine sa vorbeasca ....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus