Duminică,
04.12.2022
Partial Noros
Acum
6°C

Kaufland anunță un magazin nou în Sibiu. Premieră națională

Kaufland anunță un magazin nou în Sibiu. Premieră națională

Retailerul german Kaufland, liderul pieței locale de retail, are în plan deschiderea a circa 10 noi magazine în România în acest an financiar (martie 2019-februarie 2020), precum și primele două magazine din Moldova, locații care vor fi operate tot de Kaufland România.

Dintre cele zece, unul va fi în Sibiu și reprezintă o premieră națională pentru lanțul de magazine.

Potrivit reprezentanților companiei, extinderea din acest an va implică și o majorare de 30-35% a bugetului de investiții, având în vedere faptul că anul trecut nemții au deschis doar șase locații noi.

“În aprilie avem programate două deschideri, una în Bragadiru, pe 18 aprilie, și încă una în București – unde vom ajunge la 14 locații. Restul magazinelor pe care le vom deschide în acest an vor fi răspândite în toată țară: Ardeal, Muntenia, Dobrogea și Moldova”, a declarat Valer Hancas, Director Comunicare și Corporate Affairs al Kaufland România.

Una dintre noile locații din acest an va marca și o premieră pentru nemți: primul magazin într-un centru comercial, care va fi inaugurat în Sibiu.

“Având în vedere că spațiile comerciale sunt din ce în ce mai puține, am ales să mergem și pe varianta centrelor comerciale, prin deschiderea magazinului din Festival Centrum Sibiu. În funcție de performanță pe care o vom avea în acest magazin, vom lua în calcul și alte magazine în mall-uri”, a mai spus oficialul Kaufland, citat de wall-street.ro.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus