Miercuri,
21.04.2021
Ploi Scurte
Acum
8°C

Politico.eu confirmă căderea PSD în sondaje. PNL cu 2% peste PSD

Politico.eu confirmă căderea PSD în sondaje. PNL cu 2% peste PSD

Site-ul politico.eu confirmă în secțiunea specială specială dedicată alegerilor europarlamentare că social-democrații au fost depășiți de liberali în sondajele de opinie. Conform site-ului, liberalii sunt cotați cu 26% la alegerile europarlamentare, în timp ce social-democrații au scăzut la 24%, cel mai mic procent de când se află la guvernare.

Alianța USR+PLUS urmează pe a treia poziție în sondaj, cu 15%. ALDE este cotat cu 11%, Pro România cu 10%, iar UDMR și PMP cu câte 5%.

Site-ul Politico.eu face o comparație între scorul obținut de partidele din România la alegerile din 2014 și predicțiile pentru 2019, iar prognoza se actualizează în fiecare lună, până la alegerile europarlamentare. Sondajul Politico reprezintă o estimare a scorurilor electorale, pe baza sondajelor efectuate în fiecare țară. Astfel de analize sunt realizate pentru toate statele membre ale Uniunii Europene.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

Nicu

Acum 1 an

Un fake news!
Raspunde

Inspectorul Javert

Acum 1 an

Aceste sondaje mi se par o prostie ,după părerea mea este imposibil ca PSD-ul să scadă sub 30 %,ținând cont de apetitul românului pentru pomană de la stat .Guvernul PSD-ALDE şi-au fixat ca obiectiv ,,mituirea alegătorilor "chiar şi cu prețul "retardării " României . PS. Va veni momentul când va trebui să decontăm tot acest dezmăț bugetar pe care îl trăim acum .
Raspunde

Jean valjan

Acum 1 an

hai ca-mi placi! de unde pomeni/ nu stii ca s-a interzis datul de "atentii" catre cetateni pe tot parcursul campaniei electorale?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus