Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Hoți prinși în timp ce furau dintr-un TIR pe Valea Oltului

Hoți prinși în timp ce furau dintr-un TIR pe Valea Oltului

Polițiștii rutieri veniți să ancheteze un accident minor de circulație în care a fost implicat un TIR au găsit mai mulți hoți în timp ce furau din mașina avariată.

În dimineața zilei de ieri, 26 aprilie, șoferul unui TIR încărcat cu băuturi răcoritoare a pierdut controlul volanului din cauza vitezei neadaptate la condițiile de drum și a ieșit de pe partea carosabilă oprindu-se într-un șanț. Evenimentul rutier a avut loc pe DN 7, pe raza localității Brezoi, în județul Vâlcea.

Pentru că valorile de trafic erau ridicate și pentru că TIR-ul nu încurca circulația, s-a decis ca mașina să rămână în această poziție până spre seară, când traficul devenea mai lejer și se putea interveni asupra lui.

Câteva ore mai târziu, vineri seara, polițiștii de la rutieră au avut surpriza să prindă în flagrant mai mulți hoți care furau din marfa aflată în TIR.

WhatsApp Image 2019-04-26 at 22.27.30

”Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat în flagrant delict mai multe persoane in timp ce sustrăgeau băuturi răcoritoare din TIR-ul în cauză”, au transmis reprezentanții IPJ Vâlcea.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

mihai

Acum 4 ani

no, or vrut si mexicanii dă vâlcea sa bea un suc de Paști si se bagă poliția in seamă... acum vor da copiilor bere la pet si pește din Olt (prins legal, se subînțelege)
Raspunde

Tepes Vlad

Acum 4 ani

Pe astia nu-i impusca nimeni? Ar trebui sa scapam de ei. De-aia Romania este JOS.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus