Miercuri,
10.08.2022
Innorat
Acum
23°C

Oamenii de afaceri fac gratis un alt clip de promovare al României. ”Nu ne trezește niciun feeling”

Oamenii de afaceri fac gratis un alt clip de promovare al României. ”Nu ne trezește niciun feeling”

Proprietarul grupului Eurolines și președintele Camerei de Comerț Româno-Germane, Dragoș Anastasiu a anunțat că specialiștii din turism vor crea un alt clip de promovare al României. Clipul realizat de Ministerul Turismului, în care promovează România, a fost criticat în presă la data apariției, iar acum un grup de oameni de afaceri se oferă să facă, pe banii lor, un clip mai dinamic și mai modern, pe care să-l pună gratuit la dispoziția ministerului, anunță Profit.ro. "Referitor la acest clip, am ajuns în România să zicem <Noi nu avem site de promovare a țării, dar facem clip, însă cumva pe modelul vechi>”, spune pentru Profit.ro Dragoș Anastasiu.  El a afirmat că știe oameni din publicitate care vor să se implice în promovarea României benevol, din frustrare, pentru că sunt nemulțumiți total de modul în care este promovată țara. Anastasiu spune că actualul clip de promovare, lansat recent pe piață de minister, este învechit și "nu va trezi niciun feeling" în potențialii turiști.

Ministerul Turismului a publicat la mijlocul lunii martie pe pagina sa de Facebook un nou videoclip de promovare a țării. În acesta se găsesc imagini din centrul Sibiului sau din Complexul Național Muzeal ASTRA, dar și din hotelul de gheață de la Bâlea. În clip apare un tânăr care este prezent în diferite locuri din țară, conform textului citit după cadru. Clipul se încheie cu îndemnul „Vizitează România”. În imagini apare și fostul tenisman Ilie Năstase, prezentat drept „primul numărul unu mondial din istoria tenisului este român”.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

kokos

Acum 3 ani

Normal ca nu transmite nimic clipul ministerului , doar e facut de "supermegacompetentul" bogdanel trif , cel mai capabil ministru din istorie pe care l-a dat Sibiul , care nu stie altceva decat sa latre pe feisbuc la Iohannis!
Raspunde

dancp2

Acum 3 ani

supermegacompetent -va rog nu jignitzi
Raspunde

Trif l o c i

Acum 3 ani

Suuuuper competentă la ministerul turismului.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus